Toast med crème fraîche og laks
En hvit saus med creme fraiche på varme smørbrød, smaker himmelsk. Rask og enkel toast som passer fint som lunsj, eller som en enkel middag.
Enkel•15 min•2 personer
Ingredienser
- 4 ss TINE® Crème Fraîche Original
- 2 stykk vårløk, , hakket
- 0.5 ts salt
- 0.5 ts pepper
- 0.5 stykk lime
- 4 skive landbrød
- 400 g laksefilet, , i tynne skiver
- 2 stykk avokado, , i biter
- 2 ss frisk koriander, til servering
Slik gjør du
1
Sett ovnen på 220 °C. Rør sammen Créme fraîche, halvparten av hakket vårløk, salt, pepper og finrevet skall av lime.
TipsEr du glad i sterk mat, kan du røre inn bittelitt wasabi, eller finrevet fersk pepperrot.
2
Smør brødskiver med créme fraîche-blandingen, og stek i ovnen i 5 minutter, eller til gylne i kantene.
3
Legg lakseskiver og avokado på toppen av brødskivene. Dryss over resten av vårløken og hakket koriander. Skvis over limesaft, og dryss med pepper.