Skip to main content

Toast med Biff Lindstrøm

Enkel
1t 20min

Biff Lindstrøm er en klassiker og smaker fantastisk godt til lunsj. Med TINE Inspirasjon og mesterkokk Tom Victor Gausdal lærer du her hvordan du kan servere det lekkert og elegant med toast og stivpisket rømme.

4.5
(2)
Next ImageToast med Biff Lindstrøm

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

8 skiver
landbrød (frosset)
400 g
kjøttdeig
1 ss
kapers
1 ss
sylteagurk (hakket)
1 ss
sjalottløk (hakket)
1 ss
rødbeter (hakket)
1 ts
gressløk (hakket)
1 stk
egg
1 ss
hakket persille
0.5 ts
salt og pepper

Pepperrotrømme:

2 ss
frisk pepperrot (revet)

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 180 °C. Skjær tynne toasts av halvfrosset landbrød og stek dem til de er gylne.

  2. Bland kjøttdeig, kapers, den hakkede sylteagurken, sjalotteløken og rødbeten, samt hakket gressløk og egg i en bolle. La det hvile i ca. 1 time. Smak til med salt og pepper.

  3. Form blandingen til karbonader som du så steker gylne i smør på begge sider.

  4. Stivpisk seterrømmen og smak til med revet frisk pepperrot og litt salt.

  5. Server karbonadene oppå tynne toasts og topp med pepperrotrømme. Pynt med litt persille.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter