Len deg tilbake med en kopp te og delikate rugsmørbrød med Norvegia og litt grønt på.
Enkel•10 min•2 personer
Ingredienser
1 dl krydderurt, for eksempel dill og gressløk
4 skive loff
4 skive dansk rugbrød
2 ts TINE® Meierismør
0.25 stykk slangeagurk
8 skive Norvegia® Original, eller annen god ost
Slik gjør du
1
Hakk urter, og ha over på en stor tallerken. Smør et tynt lag med mykt smør på alle skivene.
2
Skjær agurk i tynne skiver. Legg på et par skiver Norvegia og agurk på halvparten av skivene.
Tips
Bruk gjerne ostehøvel til agurkskivene.
3
Legg over de andre brødskivene med smørsiden inn. Klem godt til.
4
Skjær vekk skorpene og del diagonalt. Smør litt ekstra smør på en av tuppene på hver av skivene. Dypp brødskivene i urtene og server med en god kopp te.
Tips
For variasjon, kan du prøve en ny brødsort.
Lagre
Skriv ut
Del
Fine te-smørbrød
Enkel
10min
Len deg tilbake med en kopp te og delikate rugsmørbrød med Norvegia og litt grønt på.