Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Marinert stekt laks

Middels
40min

Her er en oppskrift på SALMA marinert i lime, hvitløk og urter, og stekt i ovnen. Tilbehør er en nydelig mangosaus.

3.9
(31)
Lagre
Skriv ut
Marinert stekt laks

Ingredienser

Ris

2 dl
ris

Fisk

1 kg
SALMA

Limemarinade

1 ss
olje
1 stk
lime (saften av)
2 stk
hakkede hvitløksfedd
2 ss
hakket persille
1 ss
fersk timian
¼ ts
sitronpepper
1 ts
salt

Mangosaus

2 stk
hakkede vårløk
1 dl
mangochutney
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
2 dl
hakket persille

Slik gjør du

Limemarinade

  1. Tips

     Legg limeskallet til side og bruk det i mangosausen.

Mangosaus

Ris

Tips

SALMA er en garantert fersk, skinn- og benfri lakseloin produsert på et av verdens mest moderne oppdrettsanlegg på Bømlo. SALMA er av den ypperste sashimikvalitet, og blir blant de internasjonalt mest anerkjente kokker ansett som den beste laksen i verden. Fra laksen svømmer i sjøen til den er ferdig pakket, tar det maksimalt fire timer.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter