Marinert stekt laks
Middels
40min
Her er en oppskrift på SALMA marinert i lime, hvitløk og urter, og stekt i ovnen. Tilbehør er en nydelig mangosaus.
3.9
(31)

Ingredienser
Ris
2 dl
ris
Fisk
1 kg
SALMA
Limemarinade
1 ss
olje
1 stk
lime (saften av)
2 stk
hakkede hvitløksfedd
2 ss
hakket persille
1 ss
fersk timian
¼ ts
sitronpepper
1 ts
salt
Mangosaus
2 stk
hakkede vårløk
1 dl
mangochutney
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
2 dl
hakket persille
Slik gjør du
Limemarinade
Tips
Legg limeskallet til side og bruk det i mangosausen.
Mangosaus
Ris
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
SALMA er en garantert fersk, skinn- og benfri lakseloin produsert på et av verdens mest moderne oppdrettsanlegg på Bømlo. SALMA er av den ypperste sashimikvalitet, og blir blant de internasjonalt mest anerkjente kokker ansett som den beste laksen i verden. Fra laksen svømmer i sjøen til den er ferdig pakket, tar det maksimalt fire timer.


