Maki cottage sushi
Enkel•10 min min
Maki Sushi med Cottage Cheese, laks, agurk og avokado er gjort på få strakser og belønningen er en mager godbit du kanskje kommer til å bli helt hekta på!
Ingredienser
Antall stykker
-
1 begerTINE® Mager Cottage Cheese à 250 gram
-
1 arkNori (tang)
-
30 glaksefileter uten skinn
-
30 gagurk
-
½ stkavokado
-
1 sssorte sesamfrø (kan sløyfes)
-
2 sssyltet ingefær
-
2 tswasabi
-
12 sssoyasaus
Slik gjør du det
-
1
Del laks, agurk og avokado i tynne strimler, med lik lengde som Nori papiret.
-
2
Kle bambusmatten med plastfolie, legg på et Nori ark. Fordel et tynt lag med Cottage Cheese over, la det være igjen 2 cm på den ene siden, som du ikke dekker.
-
3
Legg laks, agurk og avokado tett sammen i den ene enden der det er Cottage Cheese.
-
4
Rull fra den siden der fyllet ligger, til en fast rull med skjøten ned. Klem forsiktig sammen, ta vekk bambusmatten og plastfolien. Del rullen i 10 biter med en skarp kniv.
-
5
Dryss over sesamfrø og sett kjølig frem til servering. Server med soyasaus, wasabi og syltet ingefær.