Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Maki cottage sushi

Enkel
10min

Maki Sushi med Cottage Cheese, laks, agurk og avokado er gjort på få strakser og belønningen er en mager godbit du kanskje kommer til å bli helt hekta på!

3.7
(55)
Next ImageMaki cottage sushi

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 beger
1 ark
Nori (tang)
30 g
laksefilet uten skinn
30 g
agurk
0.5 stk
avokado
1 ss
sorte sesamfrø (kan sløyfes)
2 ss
syltet ingefær
2 ts
wasabi
12 ss
soyasaus

Fremgangsmåte

  1. Del laks, agurk og avokado i tynne strimler, med lik lengde som Nori papiret.

  2. Kle bambusmatten med plastfolie, legg på et Nori ark. Fordel et tynt lag med Cottage Cheese over, la det være igjen 2 cm på den ene siden, som du ikke dekker.

  3. Legg laks, agurk og avokado tett sammen i den ene enden der det er Cottage Cheese.

  4. Rull fra den siden der fyllet ligger, til en fast rull med skjøten ned. Klem forsiktig sammen, ta vekk bambusmatten og plastfolien. Del rullen i 10 biter med en skarp kniv.

  5. Dryss over sesamfrø og sett kjølig frem til servering. Server med soyasaus, wasabi og syltet ingefær.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Her kan man enkelt variere med andre typer fyll. For eksempel Cottage Cheese, reker, avokado og vårløk, eller Cottage Cheese, kveite og mango.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter