Maki cottage sushi

Maki cottage sushi

0
49
Enkel10 min
Maki Sushi med Cottage Cheese, laks, agurk og avokado er gjort på få strakser og belønningen er en mager godbit du kanskje kommer til å bli helt hekta på!

Ingredienser

Antall stykker

  • 1 beger
  • 1 ark
    Nori (tang)
  • 30 g
    laksefileter uten skinn
  • 30 g
    agurk
  • ½ stk
    avokado
  • 1 ss
    sorte sesamfrø (kan sløyfes)
  • 2 ss
    syltet ingefær
  • 2 ts
    wasabi
  • 12 ss
    soyasaus

Slik gjør du det

  1. 1

    Del laks, agurk og avokado i tynne strimler, med lik lengde som Nori papiret.

  2. 2

    Kle bambusmatten med plastfolie, legg på et Nori ark. Fordel et tynt lag med Cottage Cheese over, la det være igjen 2 cm på den ene siden, som du ikke dekker.

  3. 3

    Legg laks, agurk og avokado tett sammen i den ene enden der det er Cottage Cheese.

  4. 4

    Rull fra den siden der fyllet ligger, til en fast rull med skjøten ned. Klem forsiktig sammen, ta vekk bambusmatten og plastfolien. Del rullen i 10 biter med en skarp kniv.

  5. 5

    Dryss over sesamfrø og sett kjølig frem til servering. Server med soyasaus, wasabi og syltet ingefær.

Tips

Her kan man enkelt variere med andre typer fyll. For eksempel Cottage Cheese, reker, avokado og vårløk, eller Cottage Cheese, kveite og mango.

Del denne oppskriften: