Laksegodt
Enkel•20 min min
Oppskrift på en god, kjapp og sunnere middagsrett i en hektisk hverdag. Server laksemiddagen sammen med brokkoli, gulrot og nykokte poteter. Ny vri på fiskemiddagen!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
600 gSALMA , eller annen god skinn - og benfri laksefilet
-
1 stkpurre , evt 4 vårløk
-
½ tssalt
-
¼ tsnykvernet pepper
-
1 ss
-
1 beger
-
1 sssoyasaus
Tilbehør:
-
8 stkpoteter
-
1 buntbrokkoli
-
4 stkgulrøtter
Slik gjør du det
-
1
Skjær laksefiletene i biter, à ca 50 g. Snitt purren (eller 4 vårløk) i strimler.
-
2
Fres purren lett i litt smør i panne uten at det tar farge. Ha i fiskebiter og brun ved høy varme ca 1 minutt på hver side. Skru ned varmen og rør inn Crème Fraîche Lett . La det surre i ca 5 minutter.
-
3
Tilsett soyasaus og smak til med salt og pepper.
-
4
Skjær gulroten i biter og fjern ca 2 cm av stilken på brokkolien. Del den i fire før du koker den i 8-10 minutter. Kok potetene og gulroten og server dette tilbehøret til den deilige lakseretten.