Laks med kanel, mandler og appelsindressing
Enkel
30min
Her har du oppskriften på en spennende og annerledes laksemiddag med smak av kanel og mandler. Fiskeretten serveres med wokede grønnsaker, kokte poteter og en frisk appelsindressing.
4.1
(32)

Ingredienser
Laks
600 g
laksefilet feks Salma
1 stk
fennikel
2 ss
½ ts
salt
¼ ts
nykvernet pepper
1 ts
malt kanel
1 dl
mandelflak
Appelsindressing
½ stk
appelsin, revet skall av
2 ts
flytende honning
¼ ts
salt
Poteter
8 stk
potet
Grønnsakswok
1 stk
rødløk
1 fedd
finhakket hvitløksfedd
1 dl
bønnespire
1 stk
gulrot
15 stk
sukkererter
Slik gjør du
Poteter
Laks
Grønnsakswok
Appelsindressing
Ved servering
Trykk for å vurdere oppskriften





