
Laks med dillstuede poteter
En enkel og deilig potetrett kokt i melk. Perfekt hverdagsmiddag!

Ingredienser
Porsjoner
Ingredienser
Dillstuede poteter
Slik gjør du
Dillstuede poteter
- 1
Skrell poteter og del dem i mindre biter, ca. 2-2,5 cm.
- 2
Ha melk og potet i en gryte. Spar ca. 2 ss melk til jevning. Kok potetene i melk til de er møre. Ha maizena i litt kald melk og bruk det til å jevne sausen mot slutten av koketiden.
- 3
Tilsett salt, pepper og sitronsaft.
Laks og grønnsaker
- 4
Stek laks i smør i en stekepanne. Del opp agurk og fennikel i tynne skiver og sukkererter i biter. Press sitronsaft over grønnsakene for en balansert smak.
- 5
Finhakk dill og bland det inn i de stuede potetene rett før servering.
Tips