
Kremet rask fiskegryte
- Enkel
- 30 min
Denne gryteretten med fisk og friske grønnsaker er et bevis på at det er enkelt med fisk til middag, og veldig, veldig godt!
Slik gjør du det
-
-
Skjær fisk i terninger på ca. 3 cm. Skrell gulrot og skjær dem i små terninger. Rens purre og paprika og snitt i tynne skiver.
-
Ha smør i en kjele og stek gulrøtter over middels varme til de blir lett møre, ca. 3-4 minutter. Tilsett purre, paprika og hvitløk.
-
Tilsett vann og buljongterning og la det småkoke ett par minutter. Ha fløte i kjelen og kok opp.Hvordan lage smakfulle urteterninger:
-
Kok risen som anvist på pakken.
-
Ha i fiskebiter og bland dem inn sammen med grønnsakene. La det koke over lav varme i rundt tre minutter med lokk. Ta kjelen av varmen.
-
6. Skyll sukkerertene og snitt i strimler. Tilsett sukkererter, og la fisken trekke ferdig i sausen i tre minutter – fortsatt under lokk. Rør lett rundt i kjelen, slik at fisken ikke faller fra hverandre. Krydre fiskegryta med sitronsaft, sitronskall, salt og pepper.
-
Tips
Torsk, sei og hyse er god fisk til denne raske gryta – enten hver for seg eller sammen.
Produkter i oppskriften
La deg inspirere


Kommentarer
Silje
(0)
Marit , Kokk og Kundekonsulent
(0)