
Fiskepinneburger med hurtigsylta gulrot
Lag en egen vri på fiskeburgeren ved å bruke fiskepinner. Syrligheten i de sylta gulrøttene balanserer godt mot den rosa remuladen, og gjør fiskemiddagen til et høydepunkt.

Ingredienser
Antall porsjoner
Hurtigsylta gulrot:
Fiskepinner:
Rosa remulade:
Tilbehør:
Fremgangsmåte
- 1
Skrell gulrot, og bruk en ostehøvel til å lage tynne, lange skiver. Rør sammen ingefær, vann, eddik, salt og sukker, og rør til sukkeret er oppløst. Hell over gulroten, og la stå i 15 minutter og godgjøre seg. Rør av og til.
Tips
Du kan også servere fiskeburgeren med syltet agurk. Bare bytt ut gulrotstrimlene med tynne agurkskiver.
- 2
Del laksefilet i smale biter på ca. 10 cm. Lettpisk egg i en skål. Ha brødsmuler og mel i hver sin skål. Vend laksebitene først i mel, så i egg og så i brødsmuler, slik at de er panerte på alle sider. Stek gylne i en middels varm stekepanne med smør.
- 3
Rør sammen lettrømme, majones, ketchup, sylteagurk, salt og pepper til en remulade.
- 4
Sil laken fra gulroten. Legg salat og remulade på burgerbrødbunnen, ha på hurtigsylta gulrot og fiskepinner, og topp med burgerbrødtoppen.
Tips
Har du dårlig tid, kan du kjøpe ferdige fiskepinner i butikken.