Fiskeburger med coleslaw
Enkel•30 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
-
½ stksquash
-
¼ stkrødkål
-
1 stkeple
-
½ stkpurre
-
6 ssmajones
-
3 ssDijonsennep
-
1 beger
-
1 tssalt
-
½ tspepper
-
5 stilkerdill
-
800 ghvit fiskefilet eller fiskepinner
-
2 ssTINE® Meierismør til steking
-
4 stkhamburgerbrød
-
4 stkstore salatblader
Slik gjør du det
-
1
Start med å strimle grønnsakene. Bruk et rivjern eller finsnitt squash, rødkål, eple og purre med en kniv. Sett til side i en stor bolle.
-
2
I en annen bolle blander du sammen majones, sennep, lettrømme, salt og pepper til en dressing. Finhakk dill og bland inn. Ha dressing over grønnsakene og bland godt så alt blir dekket av dressing. Sett coleslawen til side mens du tilbereder fisken.
Tips
Coleslaw er kjempegodt og kan brukes til alt mulig. Perfekt til grillmaten, eller i en wrap med rester av kjøtt eller fisk.
-
3
Smelt smør i en panne. Stek fiskestykkene på medium varme i ca. 5 minutter på hver side, avhengig av tykkelse på fileten. Krydre med salt og pepper. Bruk for eksempel torskefilet, eller annen type fisk som egner seg til steking. Bruker du fiskepinner så følges anvisning på pakken. Barnas favoritt er med fiskepinner!
-
4
Når fisken er stekt, legg burgerbrødene raskt i pannen for å varme opp litt før servering.
-
5
Sett sammen burgeren. Legg et salatblad i bunnen, legg på fisk og topp med en god skje coleslaw. Sett på burgerlokket og server.