Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Fiske-taco med kveite og ostechips

Enkel
30min

Prøv en ny vri på fredagstacoen. Kveite passer fantastisk godt til tacokrydderet. God middag!

3.7
(7)
Next ImageFiske-taco med kveite og ostechips

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

600 g
kveitefilet
2 ss
tacokrydder
8 stk
tortillalefse
8 stk
grillspyd av tre

Frisk coleslaw med eple

0.5 stk
hodekål
2 stk
gulrot
1 stk
grønt eple
1 stk
lime
1 dl
koriander

Osteships

300 g
Eiker Holtefjell eller parmesan

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 °C. Finriv Eiker Holtefjell eller parmesan og legg små hauger, 1-2 ss per chip, med revet ost på et stekebrett dekket med bakepapir eller silikonmatte. Stek i ovnen til gylne og sprø, ca. 5 minutter. Avkjøl på rist.

  2. Finsnitt kål og gulrøtter, gjerne med en mandolin. Riv eplet og vend med kål, gulrøtter, limesaft og koriander.

  3. Del fisken i biter og tre på spyd. Dryss med tacokrydder slik at fisken er dekket. Grill eller stek i en panne på alle sider, ca. 5 minutter. La hvile noen minutter.

  4. Fyll tortillalefser med coleslaw og legg fiskespydene på. Knus ostechipsene og dryss over. Server med ekstra lime.

Trykk for å vurdere oppskriften

Flere fristende oppskrifter