Fiske-taco med kveite og ostechips

Fiske-taco med kveite og ostechips

0
6
Enkel30 min
Prøv en ny vri på fredagstacoen. Kveite passer fantastisk godt til tacokrydderet. God middag!

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 600 g
    kveitefilet
  • 2 ss
    tacokrydder
  • 8 stk
    tortillalefser
  • 8 stk
    grillspyd av tre

Frisk coleslaw med eple

  • ½ stk
    hodekål
  • 2 stk
    gulrøtter
  • 1 stk
    grønt eple
  • 1 stk
    lime
  • 1 dl
    koriander

Osteships

  • 300 g
    Eiker Holtefjell eller parmesan

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 200 °C. Finriv Eiker Holtefjell eller parmesan og legg små hauger, 1-2 ss per chip, med revet ost på et stekebrett dekket med bakepapir eller silikonmatte. Stek i ovnen til gylne og sprø, ca. 5 minutter. Avkjøl på rist.

  2. 2

    Finsnitt kål og gulrøtter, gjerne med en mandolin. Riv eplet og vend med kål, gulrøtter, limesaft og koriander.

  3. 3

    Del fisken i biter og tre på spyd. Dryss med tacokrydder slik at fisken er dekket. Grill eller stek i en panne på alle sider, ca. 5 minutter. La hvile noen minutter.

  4. 4

    Fyll tortillalefser med coleslaw og legg fiskespydene på. Knus ostechipsene og dryss over. Server med ekstra lime.

Del denne oppskriften: