Fiske-taco med kveite og ostechips

Fiske-taco med kveite og ostechips

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Prøv en ny vri på fredagstacoen. Kveite passer fantastisk godt til tacokrydderet. God middag!

Antall porsjoner

Ingredienser

600 g kveitefilet
2 ss tacokrydder
8 stk tortillalefser
8 stk grillspyd av tre

Frisk coleslaw med eple

½ stk hodekål
2 stk gulrøtter
1 stk grønt eple
1 stk lime
1 dl koriander

Osteships

300 g Eiker Holtefjell eller parmesan

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Finriv Eiker Holtefjell eller parmesan og legg små hauger, 1-2 ss per chip, med revet ost på et stekebrett dekket med bakepapir eller silikonmatte. Stek i ovnen til gylne og sprø, ca. 5 minutter. Avkjøl på rist.
    2. Finsnitt kål og gulrøtter, gjerne med en mandolin. Riv eplet og vend med kål, gulrøtter, limesaft og koriander.
    3. Del fisken i biter og tre på spyd. Dryss med tacokrydder slik at fisken er dekket. Grill eller stek i en panne på alle sider, ca. 5 minutter. La hvile noen minutter.
    4. Fyll tortillalefser med coleslaw og legg fiskespydene på. Knus ostechipsene og dryss over. Server med ekstra lime.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat