Fiske-taco med kveite og ostechips
Enkel•30 min min
Prøv en ny vri på fredagstacoen. Kveite passer fantastisk godt til tacokrydderet. God middag!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
600 gkveitefilet
-
2 sstacokrydder
-
8 stktortillalefser
-
8 stkgrillspyd av tre
Frisk coleslaw med eple
-
½ stkhodekål
-
2 stkgulrøtter
-
1 stkgrønt eple
-
1 stklime
-
1 dlkoriander
Osteships
-
300 gEiker Holtefjell eller parmesan
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 200 °C. Finriv Eiker Holtefjell eller parmesan og legg små hauger, 1-2 ss per chip, med revet ost på et stekebrett dekket med bakepapir eller silikonmatte. Stek i ovnen til gylne og sprø, ca. 5 minutter. Avkjøl på rist.
-
2
Finsnitt kål og gulrøtter, gjerne med en mandolin. Riv eplet og vend med kål, gulrøtter, limesaft og koriander.
-
3
Del fisken i biter og tre på spyd. Dryss med tacokrydder slik at fisken er dekket. Grill eller stek i en panne på alle sider, ca. 5 minutter. La hvile noen minutter.
-
4
Fyll tortillalefser med coleslaw og legg fiskespydene på. Knus ostechipsene og dryss over. Server med ekstra lime.