
Fiske-taco med kveite og ostechips
Prøv en ny vri på fredagstacoen. Kveite passer fantastisk godt til tacokrydderet. God middag!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Frisk coleslaw med eple
Osteships
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 200 °C. Finriv Eiker Holtefjell eller parmesan og legg små hauger, 1-2 ss per chip, med revet ost på et stekebrett dekket med bakepapir eller silikonmatte. Stek i ovnen til gylne og sprø, ca. 5 minutter. Avkjøl på rist.
- 2
Finsnitt kål og gulrøtter, gjerne med en mandolin. Riv eplet og vend med kål, gulrøtter, limesaft og koriander.
- 3
Del fisken i biter og tre på spyd. Dryss med tacokrydder slik at fisken er dekket. Grill eller stek i en panne på alle sider, ca. 5 minutter. La hvile noen minutter.
- 4
Fyll tortillalefser med coleslaw og legg fiskespydene på. Knus ostechipsene og dryss over. Server med ekstra lime.
Flere fristende oppskrifter


