Håndkle og blad
Fiske-taco med kveite og ostechips
(22)

Fiske-taco med kveite og ostechips

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Prøv en ny vri på fredagstacoen. Kveite passer fantastisk godt til tacokrydderet. God middag!

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

600 gkveitefilet
2 sstacokrydder
8 stktortillalefser
8 stkgrillspyd av tre

Frisk coleslaw med eple

½ stkhodekål
2 stkgulrøtter
1 stkgrønt eple
1 stklime
1 dlkoriander

Osteships

300 gEiker Holtefjell eller parmesan
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Finriv Eiker Holtefjell eller parmesan og legg små hauger, 1-2 ss per chip, med revet ost på et stekebrett dekket med bakepapir eller silikonmatte. Stek i ovnen til gylne og sprø, ca. 5 minutter. Avkjøl på rist.
    2. Finsnitt kål og gulrøtter, gjerne med en mandolin. Riv eplet og vend med kål, gulrøtter, limesaft og koriander.
    3. Del fisken i biter og tre på spyd. Dryss med tacokrydder slik at fisken er dekket. Grill eller stek i en panne på alle sider, ca. 5 minutter. La hvile noen minutter.
    4. Fyll tortillalefser med coleslaw og legg fiskespydene på. Knus ostechipsene og dryss over. Server med ekstra lime.
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat