
Fisk- og rekelasagne
Norsk laks og reker i italiensk lasagne smaker nydelig.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 200°C. Finn frem en ildfast form.
- 2
Hakk løk, hvitløk og spinat. Surr løk og hvitløk i olje og tilsett spinaten. Stek til spinaten så vidt faller sammen.
- 3
Ha mel og litt av melken i en kjele. Rør til du får bort alle klumpene. Tilsett deretter litt og litt av melken. Kok opp under omrøring til sausen tykner. Ha i ost, og smak til med salt, pepper og muskat.
- 4
Skjær fisk i skiver.
- 5
Legg spinat, saus, fisk, reker og lasagneplater lagvis i en ildfast form. Hell over ostesaus.
- 6
Stek fiskelasagnen midt i ovnen i ca. 30 minutter.
Tips
Bruker du ferske lasagneplater, blir lasagnen fortere ferdig, og fisken og rekene blir ikke overkokt. Alternativt kan du legge tørre plater i vann mens du forbereder de andre ingrediensene.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



