Skip to main content

Ferske vårruller med Kesam®-dipp

Enkel
1t

Asiatiske vårruller er den perfekte måten å pakke inn gode, sprø grønnsaker på. Her serveres de ferske med reker, klassisk hoisinsaus og dipp av Kesam og mangochutney.

4.3
(10)
Next ImageFerske vårruller med Kesam®-dipp

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
hjertesalat
1 stk
mango
2 stk
avokado
0.5 stk
agurk
1 stk
rød chili
2 stk
vårløk
1 dl
peanøtter
4 dl
pillede reker
12 ark
rispapir
1 stk
frisk koriander
4 ss
hoisinsaus

KESAMDIPP

1 stk
vårløk
1 ss
limesaft
2 ss
mangochutney

TIL SERVERING

2 dl
hoisinsaus
1 stk
lime

Fremgangsmåte

  1. Vask, tørk og strimle salat. Del mango, avokado og agurk i strimler og hakk chili, vårløk og peanøtter.

  2. Fukt rispapiret raskt i lunkent vann, legg det ned på en tallerken eller plastfjøl og legg strimler av salat, mango, avokado, agurk og vårløk i en stripe midt på rispapiret. Strø over reker, hakkede peanøtter, chili og koriander. Brett to av sidene inn over fyllet og rull sammen.

    Tips

    Hold de ferdige vårrullene myke ved å dekke dem til med et fuktig kjøkkenhåndkle. Få gjerne de rundt bordet til å rulle sine egne vårruller slik at de kan fylle dem med akkurat det de ønsker.

  3. Bland sammen Kesam, hakket vårløk, limesaft og mangochutney, og server som dipp ved siden av sammen med klassisk hoisinsaus.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan fylle ferske vårruller med mye annet godt, for eksempel kongekrabbe, okse- eller svinekjøtt eller holde dem helt vegetariske.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter