Bakt kveite med fløtesaus i form
Kveite bakt i ovn med fløtesaus er en saftig variant. Med masse gode grønnsaker i og kokte poteter ved siden av blir dette fort en favoritt middag når helgen setter inn.

Ingredienser
FLØTESAUS MED GRØNNSAKER
Slik gjør du
- 1Sett ovnen på 200 °C. Krydre fiskeskivene med salt, pepper og paprikapulver og legg i en ildfast form. 
- 2Kok potetene møre i lettsaltet vann. Hell av vannet, la potetene dampe av og vend med smør og finhakket dill. 
- 3Del løk, paprika og squash i små terninger og fres mykt i en stekepanne med smør, ca. 4 minutter. Tips Bruk gjerne andre favorittgrønnsaker som aubergine, sopp, sukkererter og fennikel for variasjon. 
- 4Hell over vin og la småkoke til nesten alt er fordampet. Rør inn fiskekraft, fløte og hakket dill. Gi sausen et oppkok og hell over fisken i formen. 
- 5Stek fisken i ovnen til akkurat gjennomstekt, ca. 15 minutter. Server med kokte poteter og hakket dill til. 
Tips
Om du har ferdig kokte poteter, kan de legges i formen sammen med fisk og grønnsaker. Da har du en enklere rett med alt i en form.




