Asiatiske fiskekaker med mango- og rømmedressing
Enkel
30min
Fiskekaker er populært hos både store og små, og her er en saftig variant med asiatisk vri servert med mango- og rømmedressing.
4.4
(25)

Ingredienser
800 g
seifilet uten skinn og bein, i biter
1 stk
eggeplomme
2 ss
rød currypaste
2 ss
limesaft
½ ts
salt
½ ts
sukker
2 ss
fiskesaus
2 ss
griljermel
3 stk
vårløk, finskivet
4 ss
sesamfrø
2 ss
4 dl
ris, ukokt
8 blad
hjertesalat eller annen salat
Eksotisk rømmedressing
3 dl
1 dl
majones
2 ss
mangochutney
2 ss
koriander, finhakket
Slik gjør du
Tips
Lag fiskekakene litt små og flate, så går de raskere å steke.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Autentiske asiatiske fiskekaker er ofte servert med peanøttsaus, så det kan være et godt valg om du vil variere litt. Du lager peanøttsaus ved å varme opp 1 del grovt peanøttsmør og 1 del kokosmelk med litt soyasaus, limesaft og chili. Sausen skal ikke koke.





