
Yoghurt-panna cotta med bringebærsaus
En klassisk og veldig god dessert laget med yoghurt, og servert med enkel bringebærsaus.

Ingredienser
Antall porsjoner
Bringebærsaus
Topping
Fremgangsmåte
- 1
Bløtlegg gelatin i kaldt vann, ca. 5 minutter.
- 2
Kok opp fløte og sukker i en gryte under omrøring. Rør til sukkeret er oppløst. Klem ut vannet fra gelatinen og rør den inn i blanding til oppløst.
- 3
Ta gryten av varmen og avkjøle noe, ca. 10 minutter. Pisk inn yoghurt og fordel i serveringsglass. Sett kaldt til stivnet, minimum 3 timer.
- 4
Kok opp frosne bringebær med sukker og la småkok i 2 minutter. Kjør sausen med en stavmikser og avkjøl.
- 5
Hell et lag saus over ved servering og topp med friske bringebær.
Tips
Topp gjerne panna cottaen med masse friske bær eller et dryss nøtter.
Tips
Denne desserten kan lages flere dager i forveien, så det er en perfekt dessert å servere til mange.