Skip to main content

Yoghurt-panna cotta med bringebærsaus

Enkel
20min

En klassisk og veldig god dessert laget med yoghurt, og servert med enkel bringebærsaus.

3.8
(82)
Next ImageYoghurt-panna cotta med bringebærsaus

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 plate
gelatin
100 g
sukker

Bringebærsaus

1 pakke
frosne bringebær (1 pakke = ca. 400 gram)
2 dl
sukker

Topping

4 ss
friske bringebær

Fremgangsmåte

  1. Bløtlegg gelatin i kaldt vann, ca. 5 minutter.

  2. Kok opp fløte og sukker i en gryte under omrøring. Rør til sukkeret er oppløst. Klem ut vannet fra gelatinen og rør den inn i blanding til oppløst.

  3. Ta gryten av varmen og avkjøle noe, ca. 10 minutter. Pisk inn yoghurt og fordel i serveringsglass. Sett kaldt til stivnet, minimum 3 timer.

  4. Kok opp frosne bringebær med sukker og la småkok i 2 minutter. Kjør sausen med en stavmikser og avkjøl.

  5. Hell et lag saus over ved servering og topp med friske bringebær.

    Tips

    Topp gjerne panna cottaen med masse friske bær eller et dryss nøtter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Denne desserten kan lages flere dager i forveien, så det er en perfekt dessert å servere til mange.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter