Yoghurt-panna cotta med bringebærsaus

Yoghurt-panna cotta med bringebærsaus

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
En klassisk og veldig god dessert laget med TINE Yoghurt Fyldig Vanilje, og servert med enkel bringebærsaus.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 plater gelatin
2 dl TINE Kremfløte
100 g sukker
5 dl TINE Yoghurt Gresk Vanilje 380 g

Bringebærsaus

1 pakke frosne bringebær (1 pakke = ca. 400 gram)
2 dl sukker

Topping

4 ss friske bringebær

Slik gjør du det

    1. Bløtlegg gelatin i kaldt vann, ca. 5 minutter.
    2. Kok opp fløte og sukker i en gryte under omrøring. Rør til sukkeret er oppløst. Klem ut vannet fra gelatinen og rør den inn i blanding til oppløst.
    3. Ta gryten av varmen og avkjøle noe, ca. 10 minutter. Pisk inn yoghurt og fordel i serveringsglass. Sett kaldt til stivnet, minimum 3 timer.
    4. Kok opp frosne bringebær med sukker og la småkok i 2 minutter. Kjør sausen med en stavmikser og avkjøl.
    5. Hell et lag saus over ved servering og topp med friske bringebær.
      Tips!

      Topp gjerne panna cottaen med masse friske bær eller et dryss nøtter.

Tips!

Denne desserten kan lages flere dager i forveien, så det er en perfekt dessert å servere til mange.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat