Håndkle og blad
Yoghurt-panna cotta med bringebærsaus
(2121)

Yoghurt-panna cotta med bringebærsaus

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En klassisk og veldig god dessert laget med TINE Yoghurt Fyldig Vanilje, og servert med enkel bringebærsaus.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

4 platergelatin
2 dlTINE Kremfløte
100 gsukker
5 dlTINE Yoghurt Gresk Vanilje 380 g

Bringebærsaus

1 pakkefrosne bringebær (1 pakke = ca. 400 gram)
2 dlsukker

Topping

4 ssfriske bringebær
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Bløtlegg gelatin i kaldt vann, ca. 5 minutter.
    2. Kok opp fløte og sukker i en gryte under omrøring. Rør til sukkeret er oppløst. Klem ut vannet fra gelatinen og rør den inn i blanding til oppløst.
    3. Ta gryten av varmen og avkjøle noe, ca. 10 minutter. Pisk inn yoghurt og fordel i serveringsglass. Sett kaldt til stivnet, minimum 3 timer.
    4. Kok opp frosne bringebær med sukker og la småkok i 2 minutter. Kjør sausen med en stavmikser og avkjøl.
    5. Hell et lag saus over ved servering og topp med friske bringebær.
      Blått hjerte
      Tips!

      Topp gjerne panna cottaen med masse friske bær eller et dryss nøtter.

Blått hjerte
Tips!

Denne desserten kan lages flere dager i forveien, så det er en perfekt dessert å servere til mange.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat