Yoghurt-panna cotta med bringebærsaus

(18)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En klassisk og veldig god dessert laget med TINE Yoghurt Fyldig Vanilje, og servert med enkel bringebærsaus.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 platergelatin
2 dlTINE Kremfløte
100 gsukker
5 dlTINE Yoghurt Fyldig Vanilje

Bringebærsaus

1 pakkefrosne bringebær (1 pakke = ca. 400 gram)
2 dlsukker

Topping

4 ssfriske bringebær

Slik gjør du det

    1. Bløtlegg gelatin i kaldt vann, ca. 5 minutter.
    2. Kok opp fløte og sukker i en gryte under omrøring. Rør til sukkeret er oppløst. Klem ut vannet fra gelatinen og rør den inn i blanding til oppløst.
    3. Ta gryten av varmen og avkjøle noe, ca. 10 minutter. Pisk inn yoghurt og fordel i serveringsglass. Sett kaldt til stivnet, minimum 3 timer.
    4. Kok opp frosne bringebær med sukker og la småkok i 2 minutter. Kjør sausen med en stavmikser og avkjøl.
    5. Hell et lag saus over ved servering og topp med friske bringebær.

      Tips:

      Topp gjerne panna cottaen med masse friske bær eller et dryss nøtter.

Tips:

Denne desserten kan lages flere dager i forveien, så det er en perfekt dessert å servere til mange.

Kommentarer

  Legg til kommentar