Proteinfrokost med gresk type yoghurt, friske bringebær, granateple og pistasjnøtter
Enkel•5 min min
Bringebær og granateple gir en deilig friskhet til yoghurten. Kombinert med honning og nøtter gir dette en perfekt start på dagen. Enkelt og godt.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
5 dl
-
1 begerfriske bringebær
-
1 stkgranateple
-
16 stkpistasjnøtter
-
4 ssakasiehonning
-
4 stilkermynte
Slik gjør du det
-
1
Del granateple og brekk ut frøene.
Tips
Granateplefrø setter lett flekker og er vanskelig å skrelle. Gjør det gjerne i en bolle med vann, eller plukk ut frøene i en brødpose, så spruter ikke saften på klær og vegger.
-
2
Grovhakk pistasjnøtter og rist dem i en tørr stekepanne hvis du har tid – de kan også brukes som de er.
-
3
Fordel yoghurt i fire skåler. Topp med bringebær, granateplefrø, honning, pistasjnøtter, og mynte.