Skip to main content

Proteinkos med gresk type yoghurt, stekt banan, bjørnebær og peanøttsmør

Middels
10min

Dette er kos på sitt beste. Yoghurt med stekt banan og peanøttsmør, med ekstra sødme i kanel og kardemomme, er en herlig og sunn smaksbombe.

3.6
(14)
Next ImageProteinkos med gresk type yoghurt, stekt banan, bjørnebær og peanøttsmør

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk
banan
4 ss
peanøttsmør
1 ts
kanel
1 ts
kardemomme
2 ss
frø f.eks. sesamfrø og gresskarfrø
15 stk
bjørnebær

Fremgangsmåte

  1. Rist frø i en tørr panne og legg til side.

    Tips

    Både frø og nøtter blir bedre i smak når de ristes i stekepanne noen minutter. Dette er god topping til de fleste typer yoghurt. Lag gjerne en stor porsjon og ha det i skål på kjøkkenbenken, så har du topping lett tilgjengelig.
  2. Del banan på langs og pannestek i smør.

  3. Fordel yoghurt i fire skåler og topp med lune bananer, bjørnebær og peanøttsmør.

  4. Strø over tørr-ristede frø, kanel og kardemomme. Nyt!

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter