Proteinkos med gresk type yoghurt, stekt banan, bjørnebær og peanøttsmør
Middels
10min
Dette er kos på sitt beste. Yoghurt med stekt banan og peanøttsmør, med ekstra sødme i kanel og kardemomme, er en herlig og sunn smaksbombe.
3.6
(15)

Ingredienser
Porsjoner
2 stk
banan
1 ss
4 ss
peanøttsmør
1 ts
kanel
1 ts
kardemomme
2 ss
frø f.eks. sesamfrø og gresskarfrø
15 stk
bjørnebær
Slik gjør du
- 1
Rist frø i en tørr panne og legg til side.
Tips
Både frø og nøtter blir bedre i smak når de ristes i stekepanne noen minutter. Dette er god topping til de fleste typer yoghurt. Lag gjerne en stor porsjon og ha det i skål på kjøkkenbenken, så har du topping lett tilgjengelig. - 2
Del banan på langs og pannestek i smør.
- 3
Fordel yoghurt i fire skåler og topp med lune bananer, bjørnebær og peanøttsmør.
- 4
Strø over tørr-ristede frø, kanel og kardemomme. Nyt!
Trykk for å vurdere oppskriften