Proteinkos med gresk type yoghurt, stekt banan, bjørnebær og peanøttsmør
Dette er kos på sitt beste. Yoghurt med stekt banan og peanøttsmør, med ekstra sødme i kanel og kardemomme, er en herlig og sunn smaksbombe.
Middels•10 min•4 personer
Ingredienser
- 5 dl TINE® Yoghurt Naturell Gresk Type
- 2 stykk banan
- 1 ss TINE® Meierismør
- 4 ss peanøttsmør
- 1 ts kanel
- 1 ts kardemomme
- 2 ss frø, f.eks. sesamfrø og gresskarfrø
- 15 stykk bjørnebær
Slik gjør du
1
Rist frø i en tørr panne og legg til side.
TipsBåde frø og nøtter blir bedre i smak når de ristes i stekepanne noen minutter. Dette er god topping til de fleste typer yoghurt. Lag gjerne en stor porsjon og ha det i skål på kjøkkenbenken, så har du topping lett tilgjengelig.
2
Del banan på langs og pannestek i smør.
3
Fordel yoghurt i fire skåler og topp med lune bananer, bjørnebær og peanøttsmør.
4
Strø over tørr-ristede frø, kanel og kardemomme. Nyt!