Asiatisk bowl med cottage cheese og YT® Proteinyoghurt
Enkel•20 min min
Nyt en proteinrik lunsj med spennende, asiatiske smaker!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkagurk
-
1 sssesamfrø
-
1 sssriracha
-
4 sseddik
-
1 sssukker
-
1 stkavokado
-
1 stilkvårløk
-
20 gkoriander
-
50 gsukkererter
-
250 g
-
50 g
-
100 gbyggryn
Dressing
-
50 g
-
2 sssriracha
-
1 stklime (skall og saft)
-
10 gsesamfrø
-
2 sssesamolje
-
30 gsoyasaus
Slik gjør du det
-
1
Start med å koke byggryn etter anvisning på pakken.
-
2
Kutt agurk i tynne skiver og bland sammen med sesamfrø, sriracha, eddik og sukker. La dette trekke i minimum 10 minutter.
-
3
Rens og kutt avokado, vårløk, koriander og sukkererter i tynne skiver.
-
4
Lag dressingen ved å blande yoghurt, sriracha, revet limeskall og saften fra limen, sesamfrø, sesamolje og soyasaus.
-
5
Bland cottage cheese, kokte byggryn og yoghurt, og legg det i bunnen av fire dype tallerkener eller boller.
-
6
Legg deretter marinert agurk, sukkererter, vårløk, avokado og koriander på toppen an blandingen.
-
7
Topp det hele med den asiatisk-inspirerte yoghurt-dressingen.