Asiatisk bowl med cottage cheese og proteinyoghurt

Asiatisk bowl med cottage cheese og YT® Proteinyoghurt

0
0
Enkel20 min
Nyt en proteinrik lunsj med spennende, asiatiske smaker! 

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    agurk
  • 1 ss
    sesamfrø
  • 1 ss
    sriracha
  • 4 ss
    eddik
  • 1 ss
    sukker
  • 1 stk
    avokado
  • 1 stilk
    vårløk
  • 20 g
    koriander
  • 50 g
    sukkererter
  • 250 g
  • 50 g
    YT® Proteinyoghurt Naturell
  • 100 g
    byggryn

Dressing

  • 50 g
    YT® Proteinyoghurt Naturell
  • 2 ss
    sriracha
  • 1 stk
    lime (skall og saft)
  • 10 g
    sesamfrø
  • 2 ss
    sesamolje
  • 30 g
    soyasaus

Slik gjør du det

  1. 1

    Start med å koke byggryn etter anvisning på pakken.

  2. 2

    Kutt agurk i tynne skiver og bland sammen med sesamfrø, sriracha, eddik og sukker. La dette trekke i minimum 10 minutter.

  3. 3

    Rens og kutt avokado, vårløk, koriander og sukkererter i tynne skiver.

  4. 4

    Lag dressingen ved å blande yoghurt, sriracha, revet limeskall og saften fra limen, sesamfrø, sesamolje og soyasaus.

  5. 5

    Bland cottage cheese, kokte byggryn og yoghurt, og legg det i bunnen av fire dype tallerkener eller boller.

  6. 6

    Legg deretter marinert agurk, sukkererter, vårløk, avokado og koriander på toppen an blandingen.

  7. 7

    Topp det hele med den asiatisk-inspirerte yoghurt-dressingen.

Del denne oppskriften: