
Wraps med kremost, egg og skinke
Fristende lefseruller med kremost, egg og skinke. Wrapsene er veldig enkle å lage, og passer perfekt å spise på farten.

Ingredienser
Antall porsjoner
4
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok egg i 8 minutter. Skyll i kaldt vann, og skrell.
- 2
Hakk vårløk. Smør kremost på hver lefse, og dryss over vårløk.
Tips
Tortillalefsene kan gjerne erstattes med potetlomper, hvis du liker det bedre.
- 3
Fordel ruccola og kokt skinke på lefsene.
- 4
Hakk egg og tomat grovt, og fordel på lefsene. Rull sammen lefsene og server.
Tips
Du finner mye smakfullt pålegg i butikkene. I stedet for kokt skinke, kan du for eksempel bruke kylling- eller kalkunpålegg.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



