Wraps med kremost, egg og skinke

Wraps med kremost, egg og skinke

Kommentarer 4
  • Enkel
  • 15 min
Fristende lefseruller med kremost, egg og skinke. Wrapsene er veldig enkle å lage, og passer perfekt å spise på farten.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk egg
2 stilker vårløk
1 beger TINE Kremgo’® Urter eller en annen variant
4 stk tortillalefser , gjerne fullkornslefser
3 dl ruccola
200 g kokt skinke
2 stk tomater

Slik gjør du det

    1. Kok egg i 8 minutter. Skyll i kaldt vann, og skrell.
    2. Hakk vårløk. Smør kremost på hver lefse, og dryss over vårløk.
      Tips!

      Tortillalefsene kan gjerne erstattes med potetlomper, hvis du liker det bedre.

    3. Fordel ruccola og kokt skinke på lefsene.
    4. Hakk egg og tomat grovt, og fordel på lefsene. Rull sammen lefsene og server.
Tips!

Du finner mye smakfullt pålegg i butikkene. I stedet for kokt skinke, kan du for eksempel bruke kylling- eller kalkunpålegg.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Astrid

    1 år siden
    Det funket veldig bra som frokost:)!

    Kommenter  (26)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Det blir en veldig god frokost, Astrid :) God matlaging videre!

      Kommenter  (0)


  • Lene

    3 år siden
    Veldig smakfull og god wrap. Ruccola smakte veldig godt her!!!

    Kommenter  (3)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei Lene, Veldig hyggelig å høre. Tusen takk :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat