Skip to main content

Wraps med kremost, egg og skinke

Enkel
15min

Fristende lefseruller med kremost, egg og skinke. Wrapsene er veldig enkle å lage, og passer perfekt å spise på farten.

3.9
(107)
Next ImageWraps med kremost, egg og skinke

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Ingredienser

2 stk
egg
2 stilk
vårløk
1 beger
TINE® Kremgo® Urter eller en annen variant
4 stk
tortillalefse, gjerne fullkornslefser
3 dl
ruccola
200 g
kokt skinke
2 stk
tomat

Fremgangsmåte

  1. Kok egg i 8 minutter. Skyll i kaldt vann, og skrell.

  2. Hakk vårløk. Smør kremost på hver lefse, og dryss over vårløk.

    Tips

    Tortillalefsene kan gjerne erstattes med potetlomper, hvis du liker det bedre.

  3. Fordel ruccola og kokt skinke på lefsene.

  4. Hakk egg og tomat grovt, og fordel på lefsene. Rull sammen lefsene og server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du finner mye smakfullt pålegg i butikkene. I stedet for kokt skinke, kan du for eksempel bruke kylling- eller kalkunpålegg.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter