Wraps med kremost, egg og skinke

Wraps med kremost, egg og skinke

6
106
Enkel15 min
Fristende lefseruller med kremost, egg og skinke. Wrapsene er veldig enkle å lage, og passer perfekt å spise på farten.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 stk
    egg
  • 2 stilker
    vårløk
  • 1 beger
    TINE Kremgo® Urter eller en annen variant
  • 4 stk
    tortillalefser , gjerne fullkornslefser
  • 3 dl
    ruccola
  • 200 g
    kokt skinke
  • 2 stk
    tomater

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok egg i 8 minutter. Skyll i kaldt vann, og skrell.

  2. 2

    Hakk vårløk. Smør kremost på hver lefse, og dryss over vårløk.

    Tips

    Tortillalefsene kan gjerne erstattes med potetlomper, hvis du liker det bedre.

  3. 3

    Fordel ruccola og kokt skinke på lefsene.

  4. 4

    Hakk egg og tomat grovt, og fordel på lefsene. Rull sammen lefsene og server.

Tips

Du finner mye smakfullt pålegg i butikkene. I stedet for kokt skinke, kan du for eksempel bruke kylling- eller kalkunpålegg.

Del denne oppskriften: