Wraps med kremost, egg og skinke

Wraps med kremost, egg og skinke

4
  • Enkel
  • 15 min
Fristende lefseruller med kremost, egg og skinke. Wrapsene er veldig enkle å lage, og passer perfekt å spise på farten.

Ingredienser

2 stk egg
2 stilker vårløk
1 beger TINE Kremgo® Urter eller en annen variant
4 stk tortillalefser , gjerne fullkornslefser
3 dl ruccola
200 g kokt skinke
2 stk tomater

Slik gjør du det

    1. Kok egg i 8 minutter. Skyll i kaldt vann, og skrell.
    2. Hakk vårløk. Smør kremost på hver lefse, og dryss over vårløk.
      Tips

      Tortillalefsene kan gjerne erstattes med potetlomper, hvis du liker det bedre.

    3. Fordel ruccola og kokt skinke på lefsene.
    4. Hakk egg og tomat grovt, og fordel på lefsene. Rull sammen lefsene og server.
Tips

Du finner mye smakfullt pålegg i butikkene. I stedet for kokt skinke, kan du for eksempel bruke kylling- eller kalkunpålegg.

Kommentarer

  • Astrid

    2 år siden
    Det funket veldig bra som frokost:)!

     (26)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Det blir en veldig god frokost, Astrid :) God matlaging videre!

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat