tablecloth-basil
Wraps med kremost, egg og skinke
(69)

Wraps med kremost, egg og skinke

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Fristende wraps med kremost, egg og skinke. De er veldig enkle å lage, og passer perfekt å spise på farten.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

4
2 stkegg
2 stilkervårløk
1 begerTINE Kremgo’® Urter eller en annen variant
4 stktortillalefser, gjerne fullkornslefser
3 dlruccola
200 gkokt skinke
2 stktomater
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Kok egg i 8 minutter. Skyll i kaldt vann, og skrell.
    2. Hakk vårløk. Smør kremost på hver lefse, og dryss over vårløk.
      blue heart
      Tips!

      Tortillalefsene kan gjerne erstattes med potetlomper, hvis du liker det bedre.

    3. Fordel ruccola og kokt skinke på lefsene.
    4. Hakk egg og tomat grovt, og fordel på lefsene. Rull sammen lefsene og server.
blue heart
Tips!

Du finner mye smakfullt pålegg i butikkene. I stedet for kokt skinke, kan du for eksempel bruke kylling- eller kalkunpålegg.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff