Wraps med kremost, egg og skinke
Enkel•15 min min
Fristende lefseruller med kremost, egg og skinke. Wrapsene er veldig enkle å lage, og passer perfekt å spise på farten.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 stkegg
-
2 stilkervårløk
-
1 begerTINE Kremgo® Urter eller en annen variant
-
4 stktortillalefser , gjerne fullkornslefser
-
3 dlruccola
-
200 gkokt skinke
-
2 stktomater
Slik gjør du det
-
1
Kok egg i 8 minutter. Skyll i kaldt vann, og skrell.
-
2
Hakk vårløk. Smør kremost på hver lefse, og dryss over vårløk.
Tips
Tortillalefsene kan gjerne erstattes med potetlomper, hvis du liker det bedre.
-
3
Fordel ruccola og kokt skinke på lefsene.
-
4
Hakk egg og tomat grovt, og fordel på lefsene. Rull sammen lefsene og server.