
Varmt smørbrød med cottage cheese
Enkel•10 min min
Lett og mett med cottage cheese. Røkelaks, vårløk og cottage cheese smaker veldig godt sammen.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 skiverrøkelaks
-
3 stilkervårløk
-
3 dl
-
½ tspepper
-
8 skivergrovbrød
Salat:
-
200 gisbergsalat
-
1 stkpaprika
-
½ stkagurk
-
10 stkcherrytomater
-
50 gfetaost
Slik gjør du det
-
1
Skjær røkelaks i fine strimler og hakk vårløk. Bland cottage cheese med laks og vårløk. Smak godt til med nykvernet pepper.
-
2
Fordel fyllet på halvparten av brødskivene. Legg resten av brødskivene oppå.
-
3
Stek i toastjern eller vaffeljern i ca. 2 minutter til brødet er sprøtt og gyllent.
Salat:
-
4
Vask salat, paprika, agurk og cherrytomat i kaldt vann. Tørk av vannet og riv salaten i passe biter. Skjær paprika og agurk i små biter, og del cherrytomat i to. Ha over i en bolle med fetaosten og server.