Varmt smørbrød med cottage cheese

(9)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lett og mett med cottage cheese. Røkelaks, vårløk og cottage cheese smaker veldig godt sammen.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 skiverrøkelaks
3 stilkervårløk
3 dlTINE Cottage Cheese Original
½ tspepper
8 skivergrovbrød

Salat:

200 gisbergsalat
1 stkpaprika
½ stkagurk
10 stkcherrytomater
50 gfetaost
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Skjær røkelaks i fine strimler og hakk vårløk. Bland cottage cheese med laks og vårløk. Smak godt til med nykvernet pepper.
    2. Fordel fyllet på halvparten av brødskivene. Legg resten av brødskivene oppå.
    3. Stek i toastjern eller vaffeljern i ca. 2 minutter til brødet er sprøtt og gyllent.
  • Salat:

    1. Vask salat, paprika, agurk og cherrytomat i kaldt vann. Tørk av vannet og riv salaten i passe biter. Skjær paprika og agurk i små biter, og del cherrytomat i to. Ha over i en bolle med fetaosten og server.

Tips:

Hvis du vil, kan du for eksempel bytte ut laksen med kylling.

Kommentarer

  Legg til kommentar