Varmt smørbrød med cottage cheese

Varmt smørbrød med cottage cheese

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Lett og mett med cottage cheese. Røkelaks, vårløk og cottage cheese smaker veldig godt sammen.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 skiver røkelaks
3 stilker vårløk
3 dl TINE Cottage Cheese Original
½ ts pepper
8 skiver grovbrød

Salat:

200 g isbergsalat
1 stk paprika
½ stk agurk
10 stk cherrytomater
50 g fetaost

Slik gjør du det

    1. Skjær røkelaks i fine strimler og hakk vårløk. Bland cottage cheese med laks og vårløk. Smak godt til med nykvernet pepper.
    2. Fordel fyllet på halvparten av brødskivene. Legg resten av brødskivene oppå.
    3. Stek i toastjern eller vaffeljern i ca. 2 minutter til brødet er sprøtt og gyllent.
  1. Salat:

    1. Vask salat, paprika, agurk og cherrytomat i kaldt vann. Tørk av vannet og riv salaten i passe biter. Skjær paprika og agurk i små biter, og del cherrytomat i to. Ha over i en bolle med fetaosten og server.
Tips!

Hvis du vil, kan du for eksempel bytte ut laksen med kylling.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat