Håndkle og blad
Turkey Melt
(2020)

Turkey Melt ostesmørbrød

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Kalkunbryst er en mager og ren kjøttype som kan anvendes på uvanlig mange måter. Turkey melt er et herlig ostesmørbrød med kalkun, aspages, majones og Norvegia®.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stkasparges
2 skivergrovbrød
2 ssolivenolje
2 ssmajones
2 skivertomater
4 skiveroppskåret kalkun eller kyllingbryst
4 skiverNorvegia® Fyldig
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C og skru på grillelementet.
    2. Kutt aspagesstengene i passe lengde (ca. 10 cm) og legg dem i en liten kjele med saltet, kokende vann. Kok i 2 minutter, fisk ut og ha over i en stor bolle iskaldt vann i 2 minutter. Ved å avkjøle asparges fort, beholder de fargen og blir ikke for bløte. Pensle to skiver grovt brød med olivenolje på begge sider, før du rister skivene på begge sider under grillen (ca. 10 cm avstand fra grillen).
    3. Når skivene er ristet sprø og gyldne, tar du dem ut. Smør på et lag med majones og legg på en tykk skive bifftomat. Legg deretter på asparges og flere skiver oppskåret, ferdigstekt kalkunbryst. Dekk kalkunen med skiver av Norvegia og kvern litt sort pepper over. Legg hele herligheten under grillen og følg godt med. Når osten er gyllenbrun er du i mål. Digg in!
Blått hjerte
Tips!

Ved å avkjøle asparges fort, beholder de fargen og blir ikke for bløte: Kok asparges i saltet, kokende vann i 2 minutter, fisk ut og ha over i en stor bolle iskaldt vann i 2 minutter.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat