Turkey Melt

Turkey Melt ostesmørbrød

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Kalkunbryst er en mager og ren kjøttype som kan anvendes på uvanlig mange måter. Turkey melt er et herlig ostesmørbrød med kalkun, aspages, majones og Norvegia®.

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stk asparges
2 skiver grovbrød
2 ss olivenolje
2 ss majones
2 skiver tomater
4 skiver oppskåret kalkun eller kyllingbryst
4 skiver Norvegia® Fyldig

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C og skru på grillelementet.
    2. Kutt aspagesstengene i passe lengde (ca. 10 cm) og legg dem i en liten kjele med saltet, kokende vann. Kok i 2 minutter, fisk ut og ha over i en stor bolle iskaldt vann i 2 minutter. Ved å avkjøle asparges fort, beholder de fargen og blir ikke for bløte. Pensle to skiver grovt brød med olivenolje på begge sider, før du rister skivene på begge sider under grillen (ca. 10 cm avstand fra grillen).
    3. Når skivene er ristet sprø og gyldne, tar du dem ut. Smør på et lag med majones og legg på en tykk skive bifftomat. Legg deretter på asparges og flere skiver oppskåret, ferdigstekt kalkunbryst. Dekk kalkunen med skiver av Norvegia og kvern litt sort pepper over. Legg hele herligheten under grillen og følg godt med. Når osten er gyllenbrun er du i mål. Digg in!
Tips!

Ved å avkjøle asparges fort, beholder de fargen og blir ikke for bløte: Kok asparges i saltet, kokende vann i 2 minutter, fisk ut og ha over i en stor bolle iskaldt vann i 2 minutter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat