Skip to main content

Reuben ostesmørbrød

Enkel
15min

Reuben er et ostesmørbrød innført og laget av tyske immigranter i Amerika. Her brukes det pastrami (saltet, røkt og krydret oksekjøtt) og sauerkraut sammen på rugbrød, med en topping av smeltet ost. Høres rart ut, smaker fantastisk!

4.0
(16)
Next ImageReuben ostesmørbrød

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 skiver
rugbrød tykke skiver
100 g
surkål
150 g
oksekjøtt tykke skiver
1 ss
Thousand Island dressing
1 stk
hel sylteagurk (eller i skiver)

Fremgangsmåte

  1. Rist brødskivene kun på den ene siden ved hjelp av grillelementet i ovnen. Skru av grillelementet og varm opp ovnen til 180 °C.

  2. Smør de uristede sidene med Thousand Island dressing og ha på pastrami og sauerkraut på den ene skiva, og osten på den andre.

  3. Legg begge skivene hver for seg på en stekeplate, og sett dem inn i ovnen i noen minutter slik at osten smelter og pastramien og sauerkrauten blir gjennomvarmet.

  4. Ta ut skivene og vipp den med osten oppå den andre. Press godt sammen og del i to med en brødkniv. Server med store sylteagurker (og gjerne en mørk øl til)

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter