Tuna Melt Ostesmørbrød
Enkel•15 min min
Tuna Melt Ostesmørbrød er en rett man får servert på alle amerikanske dinere, der den typiske kjøkkensjefen lever etter mantraet: rimelig, velsmakende og stort!
Ingredienser
Antall porsjoner
Tunfiskblandingen
-
1 bokshermetisk tunfisk i vann
-
3 ssmajones
-
1 stkliten rødløk finhakket
-
1 sssitronsaft
-
1 tsnykvernet pepper
-
1 tssalt
-
1 sssmå syltede kapers
-
1 stkstangselleri i skiver
Ostesmørbrødet
-
2 skivergrovt brød
-
1 stkrød chili i tynne skiver (valgfritt)
-
6 skiver
Slik gjør du det
-
1
Skru på grillelementet i ovnen og la den bli god og varm.
-
2
Åpne tunfiskboksen og sil av vannet. Ha tunfisken over i en bolle og vend den forsiktig sammen med alle ingrediensene, unntatt brødet, chilien og osten. Du vil beholde tunfiskbitene store og fine, så ikke rør for hardt.
Ostesmørbrødet
-
3
Rist brødskivene på begge sider.
-
4
Legg tunfiskrøra på de ristede brødskivene og pass på at alt brødet er godt dekket, slik at ikke røra svis under grillen. Ha på osteskivene og strø på med noen tynne skiver rød chili om du ønsker en liten nesestyver.
-
5
Legg ostesmørbrødet på stekeplaten og plassér den høyt i ovnen, ca. 4 cm under grillen. Følg nøye med (det går raskt) og ta ut når osten er gyllenbrun og boblende.