Tuna Melt ostesmørbrød

Tuna Melt Ostesmørbrød

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Tuna Melt Ostesmørbrød er en rett man får servert på alle amerikanske dinere, der den typiske kjøkkensjefen lever etter mantraet: rimelig, velsmakende og stort!

Antall porsjoner

Ingredienser

Tunfiskblandingen

1 boks hermetisk tunfisk i vann
3 ss majones
1 stk liten rødløk finhakket
1 ss sitronsaft
1 ts nykvernet pepper
1 ts salt
1 ss små syltede kapers
1 stk stangselleri i skiver

Ostesmørbrødet

2 skiver grovt brød
1 stk rød chili i tynne skiver (valgfritt)
6 skiver Norvegia® Vellagret - fra ostehjul

Slik gjør du det

    1. Skru på grillelementet i ovnen og la den bli god og varm.
    2. Åpne tunfiskboksen og sil av vannet. Ha tunfisken over i en bolle og vend den forsiktig sammen med alle ingrediensene, unntatt brødet, chilien og osten. Du vil beholde tunfiskbitene store og fine, så ikke rør for hardt.
  1. Ostesmørbrødet

    1. Rist brødskivene på begge sider.
    2. Legg tunfiskrøra på de ristede brødskivene og pass på at alt brødet er godt dekket, slik at ikke røra svis under grillen. Ha på osteskivene og strø på med noen tynne skiver rød chili om du ønsker en liten nesestyver.
    3. Legg ostesmørbrødet på stekeplaten og plassér den høyt i ovnen, ca. 4 cm under grillen. Følg nøye med (det går raskt) og ta ut når osten er gyllenbrun og boblende.
Tips!

Ikke kutt stangselleri i for tynne biter, for da får du ikke den gode krønsjen. Liker du ikke ”strengene” i stangselleri, kan du bruke en potetskreller og fjerne dem med et par kjappe strøk før du kutter dem i skiver.



Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat