Good Old Duck ostesmørbrød Smelt

Good old duck

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 15 min
Dette er en luksusversjon av et ostesmørbrød med ingredienser som andebryst, fennikel og fikenmarmelade. Det er ikke rart at dette ostesmørbrødet vant konkurransen "Norges beste ostesmørbrød". Vinneren er innsendt av Rene Gerrist.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk andebryst
1 skive foccacia
½ stk fennikel i tynne skiver
3 ss fikenmarmelade
5 skiver Norvegia® Vellagret - fra ostehjul eller annen god ost

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 225 °C.
    2. Legg andebrystene med fettsiden ned i pannen og stek i eget fett. Del andebrystet i skiver og stek etter ønske. Ønsker du mer smak på focacciaen, steker du focacciaskiven i samme panne som du har stekt anden i for å få med all den gode smaken.
    3. Skjær fenikkel i skiver.
    4. Legg fennikel, andebryst, fikenmarmelade og Norvegia® Vellagret oppå focacciaen. Stek det i stekeovnen til osten er smeltet og har fått en fin gyllen farge. Server.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Kvalm

    3 år siden
    To andebryst på en porsjon? En smule grådig?

    Kommenter  (1)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei, Jeg er enig med deg at to andebryst per porsjon er veldig luksus, men nå kan andebryst variere litt i størrelse fra produsent til produsent. Normalt vil det holde med ett andebryst per person :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat