Skip to main content

Good old duck

Enkel
15min

Dette er en luksusversjon av et ostesmørbrød med ingredienser som andebryst, fennikel og fikenmarmelade. Det er ikke rart at dette ostesmørbrødet vant konkurransen "Norges beste ostesmørbrød". Vinneren er innsendt av Rene Gerrist.

3.5
(84)
Next ImageGood old duck

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk
andebryst
1 skiver
focaccia
0.5 stk
fennikel i tynne skiver
3 ss
fikenmarmelade
5 skiver

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 225 °C.

  2. Legg andebrystene med fettsiden ned i pannen og stek i eget fett. Del andebrystet i skiver og stek etter ønske. Ønsker du mer smak på focacciaen, steker du focacciaskiven i samme panne som du har stekt anden i for å få med all den gode smaken.

  3. Skjær fenikkel i skiver.

  4. Legg fennikel, andebryst, fikenmarmelade og Norvegia® Vellagret oppå focacciaen. Stek det i stekeovnen til osten er smeltet og har fått en fin gyllen farge. Server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter