
Good old duck
Dette er en luksusversjon av et ostesmørbrød med ingredienser som andebryst, fennikel og fikenmarmelade. Det er ikke rart at dette ostesmørbrødet vant konkurransen "Norges beste ostesmørbrød". Vinneren er innsendt av Rene Gerrist.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 225 °C.
- 2
Legg andebrystene med fettsiden ned i pannen og stek i eget fett. Del andebrystet i skiver og stek etter ønske. Ønsker du mer smak på focacciaen, steker du focacciaskiven i samme panne som du har stekt anden i for å få med all den gode smaken.
- 3
Skjær fenikkel i skiver.
- 4
Legg fennikel, andebryst, fikenmarmelade og Norvegia® Vellagret oppå focacciaen. Stek det i stekeovnen til osten er smeltet og har fått en fin gyllen farge. Server.