Reuben ostesmørbrød
Enkel•15 min min
Reuben er et ostesmørbrød innført og laget av tyske immigranter i Amerika. Her brukes det pastrami (saltet, røkt og krydret oksekjøtt) og sauerkraut sammen på rugbrød, med en topping av smeltet ost. Høres rart ut, smaker fantastisk!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 skiverrugbrød tykke skiver
-
100 gsurkål
-
150 goksekjøtt tykke skiver
-
1 ssThousand Island dressing
-
4 skiver
-
1 stkhel sylteagurk (eller i skiver)
Slik gjør du det
-
1
Rist brødskivene kun på den ene siden ved hjelp av grillelementet i ovnen. Skru av grillelementet og varm opp ovnen til 180 °C.
-
2
Smør de uristede sidene med Thousand Island dressing og ha på pastrami og sauerkraut på den ene skiva, og osten på den andre.
-
3
Legg begge skivene hver for seg på en stekeplate, og sett dem inn i ovnen i noen minutter slik at osten smelter og pastramien og sauerkrauten blir gjennomvarmet.
-
4
Ta ut skivene og vipp den med osten oppå den andre. Press godt sammen og del i to med en brødkniv. Server med store sylteagurker (og gjerne en mørk øl til)