Håndkle og blad
Reuben ostesmørbrød med Norvegia
(1919)

Reuben ostesmørbrød

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Reuben er et ostesmørbrød innført og laget av tyske immigranter i Amerika. Her brukes det pastrami (saltet, røkt og krydret oksekjøtt) og sauerkraut sammen på rugbrød, med en topping av smeltet ost. Høres rart ut, smaker fantastisk!

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 skiverrugbrød tykke skiver
100 gsurkål
150 goksekjøtt tykke skiver
1 ssThousand Island dressing
4 skiverNorvegia® Fyldig
1 stkhel sylteagurk (eller i skiver)
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Rist brødskivene kun på den ene siden ved hjelp av grillelementet i ovnen. Skru av grillelementet og varm opp ovnen til 180 °C.
    2. Smør de uristede sidene med Thousand Island dressing og ha på pastrami og sauerkraut på den ene skiva, og osten på den andre.
    3. Legg begge skivene hver for seg på en stekeplate, og sett dem inn i ovnen i noen minutter slik at osten smelter og pastramien og sauerkrauten blir gjennomvarmet.
    4. Ta ut skivene og vipp den med osten oppå den andre. Press godt sammen og del i to med en brødkniv. Server med store sylteagurker (og gjerne en mørk øl til)
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat