Reuben ostesmørbrød med Norvegia

Reuben ostesmørbrød

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Reuben er et ostesmørbrød innført og laget av tyske immigranter i Amerika. Her brukes det pastrami (saltet, røkt og krydret oksekjøtt) og sauerkraut sammen på rugbrød, med en topping av smeltet ost. Høres rart ut, smaker fantastisk!

Antall porsjoner

Ingredienser

2 skiver rugbrød tykke skiver
100 g surkål
150 g oksekjøtt tykke skiver
1 ss Thousand Island dressing
4 skiver Norvegia® Fyldig
1 stk hel sylteagurk (eller i skiver)

Slik gjør du det

    1. Rist brødskivene kun på den ene siden ved hjelp av grillelementet i ovnen. Skru av grillelementet og varm opp ovnen til 180 °C.
    2. Smør de uristede sidene med Thousand Island dressing og ha på pastrami og sauerkraut på den ene skiva, og osten på den andre.
    3. Legg begge skivene hver for seg på en stekeplate, og sett dem inn i ovnen i noen minutter slik at osten smelter og pastramien og sauerkrauten blir gjennomvarmet.
    4. Ta ut skivene og vipp den med osten oppå den andre. Press godt sammen og del i to med en brødkniv. Server med store sylteagurker (og gjerne en mørk øl til)

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat