Rachel Sandwich
Enkel•15 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
Sandwich
-
4 skiverrugbrød
-
12 skiver
-
6 skiverrøkt skinke
Coleslaw
-
¼ stkhodekål , finstrimlet
-
½ stkløk , kuttet i fine skiver
-
2 stkvårløk , i grove skiver
-
2 stkgulrøtter , revet
-
1 tssalt
-
1 tsnykvernet pepper
-
½ tsfennikelfrø
-
½ tshel karve
-
3 ssmajones
-
½ stksitron (saften av)
Tilbehør
-
2 stksylteagurk
Slik gjør du det
-
1
Kutt hodekål og løk i fine strimler. Kutt vårløken litt grovere. Riv gulrøttene grovt på et rivjern. Press saften av sitronen.
-
2
Rør kål, løk, vårløk, gulrøtter, salt, pepper, fennikel, karve, majones og sitronsaft godt sammen og la blandingen sette seg i kjøleskapet i minst en halv time.
-
3
Så snart du er ferdig med coleslawen, setter du ovnen på 180 °C og skrur på grillelementet.
-
4
Sett brødskivene inn i ovnen (ca 10 cm under grillen) og rist dem kun på den ene siden. Ta skivene ut og legg de ikke-ristede flatene opp mot deg. Den ene siden dekker du med røkt skinkepålegg, den andre dekker du med osten.
-
5
Skru så av grillelementet i ovnen, putt begge skivene på en stekeplate, og sett dem i ovnen i noen minutter, slik at osten smelter og pastramien blir gjennomvarmet.
-
6
Ta ut skivene. Ha et godt lag coleslaw oppå kjøttet og vipp skiva med ost oppå. Press godt sammen og del i fire med en brødkniv. Fest alle skivene sammen med en lang trepinne (f. eks en spisepinne eller en strikkepinne) Server med sylteagurk.