Rachel Sandwich

Rachel Sandwich

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Rachel Sandwich ble oppfunnet på amerikanske dinere. I Rachel bruker vi Norvegia®, coleslaw og røkt skinke.

Antall porsjoner

Ingredienser

Sandwich

4 skiver rugbrød
12 skiver Norvegia® Fyldig
6 skiver røkt skinke

Coleslaw

¼ stk hodekål , finstrimlet
½ stk løk , kuttet i fine skiver
2 stk vårløk , i grove skiver
2 stk gulrøtter , revet
1 ts salt
1 ts nykvernet pepper
½ ts fennikelfrø
½ ts hel karve
3 ss majones
½ stk sitron (saften av)

Tilbehør

2 stk sylteagurk

Slik gjør du det

    1. Kutt hodekål og løk i fine strimler. Kutt vårløken litt grovere. Riv gulrøttene grovt på et rivjern. Press saften av sitronen.
    2. Rør kål, løk, vårløk, gulrøtter, salt, pepper, fennikel, karve, majones og sitronsaft godt sammen og la blandingen sette seg i kjøleskapet i minst en halv time.
    3. Så snart du er ferdig med coleslawen, setter du ovnen på 180 °C og skrur på grillelementet.
    4. Sett brødskivene inn i ovnen (ca 10 cm under grillen) og rist dem kun på den ene siden. Ta skivene ut og legg de ikke-ristede flatene opp mot deg. Den ene siden dekker du med røkt skinkepålegg, den andre dekker du med osten.
    5. Skru så av grillelementet i ovnen, putt begge skivene på en stekeplate, og sett dem i ovnen i noen minutter, slik at osten smelter og pastramien blir gjennomvarmet.
    6. Ta ut skivene. Ha et godt lag coleslaw oppå kjøttet og vipp skiva med ost oppå. Press godt sammen og del i fire med en brødkniv. Fest alle skivene sammen med en lang trepinne (f. eks en spisepinne eller en strikkepinne) Server med sylteagurk.
Tips!

For en rundere smak, smak til med litt rømme eller crème fraîche i coleslawen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat