Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Rachel Sandwich

Enkel
15min

Rachel Sandwich ble oppfunnet på amerikanske dinere. I Rachel bruker vi Norvegia®, coleslaw og røkt skinke.

(0)
Next ImageRachel Sandwich

Ingredienser

Antall porsjoner

Sandwich

4 skiver
rugbrød
6 skiver
røkt skinke

Coleslaw

0.25 stk
hodekål, finstrimlet
0.5 stk
løk, kuttet i fine skiver
2 stk
vårløk, i grove skiver
2 stk
gulrot, revet
1 ts
salt
1 ts
nykvernet pepper
0.5 ts
fennikelfrø
0.5 ts
hel karve
3 ss
majones
0.5 stk
sitron (saften av)

Tilbehør

2 stk
sylteagurk

Fremgangsmåte

  1. Kutt hodekål og løk i fine strimler. Kutt vårløken litt grovere. Riv gulrøttene grovt på et rivjern. Press saften av sitronen.

  2. Rør kål, løk, vårløk, gulrøtter, salt, pepper, fennikel, karve, majones og sitronsaft godt sammen og la blandingen sette seg i kjøleskapet i minst en halv time.

  3. Så snart du er ferdig med coleslawen, setter du ovnen på 180 °C og skrur på grillelementet.

  4. Sett brødskivene inn i ovnen (ca 10 cm under grillen) og rist dem kun på den ene siden. Ta skivene ut og legg de ikke-ristede flatene opp mot deg. Den ene siden dekker du med røkt skinkepålegg, den andre dekker du med osten.

  5. Skru så av grillelementet i ovnen, putt begge skivene på en stekeplate, og sett dem i ovnen i noen minutter, slik at osten smelter og pastramien blir gjennomvarmet.

  6. Ta ut skivene. Ha et godt lag coleslaw oppå kjøttet og vipp skiva med ost oppå. Press godt sammen og del i fire med en brødkniv. Fest alle skivene sammen med en lang trepinne (f. eks en spisepinne eller en strikkepinne) Server med sylteagurk.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

For en rundere smak, smak til med litt rømme eller crème fraîche i coleslawen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter