Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Ostesmørbrød med Norvegia® og skinke

Enkel
15min

Enkelt ostesmørbrød barna kan lage selv etter skolen eller til kvelds. Et perfekt sted å starte for at barna skal utvikle både mestring og matglede. Godt smaker det også!

4.2
(6)
Next ImageOstesmørbrød med Norvegia® og skinke

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 skiver
brød
2 ts
ketchup
2 skiver
kokt skinke
1 ts
tørket oregano

Fremgangsmåte

  1. Smør brødskivene med ketsjup.

  2. Legg på halvparten av osten på den ene skiven. Topp med kokt skinke og resten av osten.

  3. Dryss over oregano og legg den andre skiven på toppen med ketsjupsiden ned.

  4. Smør utsiden av skivene med smør og stek i et varmt toastjern til osten er smeltet og skivene gylne.

    Tips

    Har du ikke toastjern kan du steke ostesmørbrødet i en varm stekepanne. Stek gylne på begge sider, gjerne under lokk de siste minuttene for at osten skal smelte skikkelig. Sett pannen til side og skru av platen når du er ferdig.

    Synes du det er enklere å bruke stekeovn, fordeler du ost og skinke på begge brødskivene og legger dem med osten opp på et stekebrett. Stek i ovnen på 200 °C i ca. 10 minutter eller til osten er smeltet. Husk å skru av ovnen når du er ferdig.

  5. Husk å skru av toastjernet etter bruk.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter