Ostesmørbrød med Norvegia® og skinke

Ostesmørbrød med Norvegia® og skinke

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Enkelt ostesmørbrød barna kan lage selv etter skolen eller til kvelds. Et perfekt sted å starte for at barna skal utvikle både mestring og matglede. Godt smaker det også!

Antall porsjoner

Ingredienser

2 skiver brød
4 skiver Norvegia® Original
2 ts ketchup
2 skiver kokt skinke
1 ts tørket oregano
1 ss TINE Meierismør

Slik gjør du det

    1. Smør brødskivene med ketsjup.
    2. Legg på halvparten av osten på den ene skiven. Topp med kokt skinke og resten av osten.
    3. Dryss over oregano og legg den andre skiven på toppen med ketsjupsiden ned.
    4. Smør utsiden av skivene med smør og stek i et varmt toastjern til osten er smeltet og skivene gylne.
      Tips!

      Har du ikke toastjern kan du steke ostesmørbrødet i en varm stekepanne. Stek gylne på begge sider, gjerne under lokk de siste minuttene for at osten skal smelte skikkelig. Sett pannen til side og skru av platen når du er ferdig.

      Synes du det er enklere å bruke stekeovn, fordeler du ost og skinke på begge brødskivene og legger dem med osten opp på et stekebrett. Stek i ovnen på 200 °C i ca. 10 minutter eller til osten er smeltet. Husk å skru av ovnen når du er ferdig.

    5. Husk å skru av toastjernet etter bruk.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat