Skip to main content

Ostefylt brød med skinke og soltørket tomat

Enkel
15min

Brød bakt i ovnen med masse ost og annet godt fyll er perfekt til tapas eller som tilbehør ved siden av en god suppe.

3.9
(66)
Next ImageOstefylt brød med skinke og soltørket tomat

Ingredienser

Antall porsjoner

6

Ingredienser

1 stk
landbrød
2 dl
soltørket tomat i olje
3 ss
frisk timian
4 stk
vårløk
8 skiver
spekeskinke

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C. Sil oljen av de soltørkede tomatene og kjør med smør og timian i en kjøkkenmaskin med knivblad.

  2. Skjær ruter i brødet uten å dele det helt. Fyll snittene med smørblandingen, finhakket vårløk og skinkebiter og dryss over ost. Dytt godt ned i sprekkene.

  3. Stek i ovnen til osten er smeltet, ca. 8 minutter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan fylle brødet med hva du vil, for eksempel oliven, mais, tacokjøtt eller grillet kylling. Husk smør og masse revet ost.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter