Oppskrift på ost- og tacofylte rundstykker
0

Ost- og tacofylte rundstykker

(22)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Runddstykker fylt med taco er en kul og morsom måte å server brødmat på. Disse store rundstykkene er fylt med tacokjøtt og smeltet ost. Perfekt til tapas, supper eller lunsj.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stkstore rundstykker
2 ssTINE Meierismør
300 gkjøttdeig
2 sstacokrydder
2 stkvårløk
2 dlmais
4 sstacosaus
3 dlTINE Revet Ost Original

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Fres kjøttdeig i smør i en stekepanne og hakk i små biter. Rør inn tacokrydder og stek til akkurat gjennomstekt. Hakk vårløk og vend inn i kjøttdeigen med mais og tacosaus.

      Tips:

      Piff gjerne blandingen opp ved å tilsette hakket chili eller jalapeño.

    3. Skjær ruter i rundstykkene uten å dele det helt. Fyll snittene med tacoblandingen og dryss over ost. Dytt godt ned i sprekkene.
    4. Stek i ovnen til osten er smeltet, ca. 6 minutter.

Tips:

Du kan også fylle et helt brød på denne måten. La alle rive løs biter med brød, kjøtt og smeltet ost. Det er en sosial måte å spise på.

Kommentarer