Ost- og tacofylte rundstykker

Ost- og tacofylte rundstykker

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
Runddstykker fylt med taco er en kul og morsom måte å server brødmat på. Disse store rundstykkene er fylt med tacokjøtt og smeltet ost. Perfekt til tapas, supper eller lunsj.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk store rundstykker
2 ss TINE Meierismør
300 g kjøttdeig
2 ss tacokrydder
2 stk vårløk
2 dl mais
4 ss tacosaus
3 dl TINE Revet Ost Original

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Fres kjøttdeig i smør i en stekepanne og hakk i små biter. Rør inn tacokrydder og stek til akkurat gjennomstekt. Hakk vårløk og vend inn i kjøttdeigen med mais og tacosaus.
      Tips!

      Piff gjerne blandingen opp ved å tilsette hakket chili eller jalapeño.

    3. Skjær ruter i rundstykkene uten å dele det helt. Fyll snittene med tacoblandingen og dryss over ost. Dytt godt ned i sprekkene.
    4. Stek i ovnen til osten er smeltet, ca. 6 minutter.
Tips!

Du kan også fylle et helt brød på denne måten. La alle rive løs biter med brød, kjøtt og smeltet ost. Det er en sosial måte å spise på.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat