Ost- og tacofylte rundstykker
Runddstykker fylt med taco er en kul og morsom måte å server brødmat på. Disse store rundstykkene er fylt med tacokjøtt og smeltet ost. Perfekt til tapas, supper eller lunsj.
Enkel•25 min•4 personer
Ingredienser
- 4 stykk store rundstykke
- 2 ss TINE® Meierismør
- 300 g kjøttdeig
- 2 ss tacokrydder
- 2 stykk vårløk
- 2 dl mais
- 4 ss tacosaus
- 3 dl TINE® Ekte Revet Ost Original
Slik gjør du
1
Sett stekeovnen på 200 °C.
2
Fres kjøttdeig i smør i en stekepanne og hakk i små biter. Rør inn tacokrydder og stek til akkurat gjennomstekt. Hakk vårløk og vend inn i kjøttdeigen med mais og tacosaus.
TipsPiff gjerne blandingen opp ved å tilsette hakket chili eller jalapeño.
3
Skjær ruter i rundstykkene uten å dele det helt. Fyll snittene med tacoblandingen og dryss over ost. Dytt godt ned i sprekkene.
4
Stek i ovnen til osten er smeltet, ca. 6 minutter.
TipsDu kan også fylle et helt brød på denne måten. La alle rive løs biter med brød, kjøtt og smeltet ost. Det er en sosial måte å spise på.