Ostefylt brød med skinke og soltørket tomat
Enkel•15 min min
Brød bakt i ovnen med masse ost og annet godt fyll er perfekt til tapas eller som tilbehør ved siden av en god suppe.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stklandbrød
-
2 dlsoltørkede tomater i olje
-
150 g
-
3 ssfrisk timian
-
4 stkvårløk
-
8 skiverspekeskinke
-
3 dl
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 200 °C. Sil oljen av de soltørkede tomatene og kjør med smør og timian i en kjøkkenmaskin med knivblad.
-
2
Skjær ruter i brødet uten å dele det helt. Fyll snittene med smørblandingen, finhakket vårløk og skinkebiter og dryss over ost. Dytt godt ned i sprekkene.
-
3
Stek i ovnen til osten er smeltet, ca. 8 minutter.