Ostefylt brød med skinke og soltørket tomat

Ostefylt brød med skinke og soltørket tomat

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 15 min
Brød bakt i ovnen med masse ost og annet godt fyll er perfekt til tapas eller som tilbehør ved siden av en god suppe.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk landbrød
2 dl soltørkede tomater i olje
150 g TINE Meierismør
3 ss frisk timian
4 stk vårløk
8 skiver spekeskinke
3 dl TINE Revet Ost Original

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C. Sil oljen av de soltørkede tomatene og kjør med smør og timian i en kjøkkenmaskin med knivblad.
    2. Skjær ruter i brødet uten å dele det helt. Fyll snittene med smørblandingen, finhakket vårløk og skinkebiter og dryss over ost. Dytt godt ned i sprekkene.
    3. Stek i ovnen til osten er smeltet, ca. 8 minutter.
Tips!

Du kan fylle brødet med hva du vil, for eksempel oliven, mais, tacokjøtt eller grillet kylling. Husk smør og masse revet ost.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Svein Idsøe

    8 måneder siden
    Hva med å kjøpe halvstekt brød. Ha det litt lenger i ovnen slik at brødet ikke blir brent så fort og få en sprøere ost. Går det, eller er det best med ferdig stekte brød?

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      8 måneder siden
      Hei Svein,

      Om du skal bruke halvstekt brød må det nok stekes lenger enn 8 minutter. Lykke til :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat