Karrisild med nøtter

Karrisild med nøtter

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Her får du en god oppskrift på karrisild med nøtter, som også kan lages til koldtbordet eller gis bort som vertinnegave året rundt.

Antall porsjoner

Ingredienser

3 stk kryddersildfileter
1 stk eple
75 g grovhakkede hasselnøtter
3 dl TINE Lettrømme 18 %
2 ss karri
½ ss sukker
1 ts sitronsaft
2 ss cognac (kan sløyfes)

Slik gjør du det

    1. Hvis du synes sildefiletene er for salte kan du vanne dem ut i vann eller melk i ca. ½ time. Skyll filetene deretter i kaldt vann, før du tørker dem lett med et kjøkkenpapir.
    2. Skjær de utvannede fiskefiletene i jevne terninger. Del eple i terninger. Rør sammen hasselnøtt, lettrømme og karri og smak godt til med sukker og sitronsaft. Rør inn cognac dersom du ønsker å bruke dette.
    3. Bland alt og oppbevar silden kjølig på tett glass.
Tips!

Sildesalaten bør stå kaldt og trekke i minst ett døgn før den skal serveres.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat