Karbonadesmørbrød med paprikaegg

Karbonadesmørbrød med paprikaegg

0
5
Enkel15 min
Et deilig karbonadesmørbrød kan du servere både til lunsj, middag eller kvelds. Perfekt stekte egg sammen med deilige karbonader, frisk salat og godt brød smaker nydelig og metter godt.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    paprika
  • 1 ss
    TINE® Meierismør til steking
  • 4 stk
    egg
  • 4 stk
    brødskiver
  • 4 stk
    karbonadekaker
  • 1 pose
    salat , blanding
  • 1 ss
    olivenolje
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 1 stk
    rødløk
  • 2 ts
    tabasco eller balsamicosirup

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær ringer av paprika som er ca. 2 cm tykke. Stek paprikaringene i smør over svak varme på den ene siden.

    Tips

    Bruk paprika i forskjellige farger.

  2. 2

    Snu paprikaringene i pannen, og knekk egg i ringene. Stek videre over svak varme i 3 minutter eller til eggene er ferdige.

  3. 3

    Rist brødskive, og varm karbonade i ovn ved 200 °C, eller i stekepanne i 2 minutter.

  4. 4

    Ha salaten i en bolle, og ringle over olje. Krydre med salt og pepper. Skjær rødløk i ringer og vend sammen med salat.

  5. 5

    Anrett salat, karbonader og paprikaegg på brødskivene, og ha over tabasco eller balsamicosirup. Server.

Tips

Hvis du er ekstra sulten, smaker det godt med ovnsstekte poteter til.

Del denne oppskriften: