Karbonadesmørbrød med paprikaegg

(1)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Et deilig karbonadesmørbrød kan du servere både til lunsj, middag eller kvelds. Perfekt stekte egg sammen med deilige karbonader, frisk salat og godt brød smaker nydelig og metter godt.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkpaprika
1 ssTINE Meierismør til steking
4 stkegg
4 stkbrødskiver
4 stkkarbonadekaker
1 posesalat, blanding
1 ssolivenolje
½ tssalt
¼ tspepper
1 stkrødløk
2 tstabasco eller balsamicosirup
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Skjær ringer av paprika som er ca. 2 cm tykke. Stek paprikaringene i smør over svak varme på den ene siden.

      Tips:

      Bruk paprika i forskjellige farger.

    2. Snu paprikaringene i pannen, og knekk egg i ringene. Stek videre over svak varme i 3 minutter eller til eggene er ferdige.
    3. Rist brødskive, og varm karbonade i ovn ved 200 °C, eller i stekepanne i 2 minutter.
    4. Ha salaten i en bolle, og ringle over olje. Krydre med salt og pepper. Skjær rødløk i ringer og vend sammen med salat.
    5. Anrett salat, karbonader og paprikaegg på brødskivene, og ha over tabasco eller balsamicosirup. Server.

Tips:

Hvis du er ekstra sulten, smaker det godt med ovnsstekte poteter til.

Kommentarer

  Legg til kommentar