Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Karbonadesmørbrød med paprikaegg

Enkel
15min

Et deilig karbonadesmørbrød kan du servere både til lunsj, middag eller kvelds. Perfekt stekte egg sammen med deilige karbonader, frisk salat og godt brød smaker nydelig og metter godt.

3.8
(5)
Next ImageKarbonadesmørbrød med paprikaegg

Ingredienser

Porsjoner

1 stk
paprika
1 ss
TINE® Meierismør til steking
4 stk
egg
4 stk
brødskive
4 stk
karbonadekake
1 pose
salat, blanding
1 ss
olivenolje
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
1 stk
rødløk
2 ts
tabasco eller balsamicosirup

Slik gjør du

  1. Skjær ringer av paprika som er ca. 2 cm tykke. Stek paprikaringene i smør over svak varme på den ene siden.

    Tips

    Bruk paprika i forskjellige farger.

  2. Snu paprikaringene i pannen, og knekk egg i ringene. Stek videre over svak varme i 3 minutter eller til eggene er ferdige.

  3. Rist brødskive, og varm karbonade i ovn ved 200 °C, eller i stekepanne i 2 minutter.

  4. Ha salaten i en bolle, og ringle over olje. Krydre med salt og pepper. Skjær rødløk i ringer og vend sammen med salat.

  5. Anrett salat, karbonader og paprikaegg på brødskivene, og ha over tabasco eller balsamicosirup. Server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Hvis du er ekstra sulten, smaker det godt med ovnsstekte poteter til.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter