Karbonadesmørbrød med paprikaegg
Enkel•15 min min
Et deilig karbonadesmørbrød kan du servere både til lunsj, middag eller kvelds. Perfekt stekte egg sammen med deilige karbonader, frisk salat og godt brød smaker nydelig og metter godt.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkpaprika
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
4 stkegg
-
4 stkbrødskiver
-
4 stkkarbonadekaker
-
1 posesalat , blanding
-
1 ssolivenolje
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
1 stkrødløk
-
2 tstabasco eller balsamicosirup
Slik gjør du det
-
1
Skjær ringer av paprika som er ca. 2 cm tykke. Stek paprikaringene i smør over svak varme på den ene siden.
Tips
Bruk paprika i forskjellige farger.
-
2
Snu paprikaringene i pannen, og knekk egg i ringene. Stek videre over svak varme i 3 minutter eller til eggene er ferdige.
-
3
Rist brødskive, og varm karbonade i ovn ved 200 °C, eller i stekepanne i 2 minutter.
-
4
Ha salaten i en bolle, og ringle over olje. Krydre med salt og pepper. Skjær rødløk i ringer og vend sammen med salat.
-
5
Anrett salat, karbonader og paprikaegg på brødskivene, og ha over tabasco eller balsamicosirup. Server.