
Grillet ostesmørbrød med coq au vin
En sandwich kan være litt grisete, men fylt med ekte fransk matglede og italiensk ost er det verdt det!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 220 °C. Stek bacon sprøtt i en varm stekepanne med litt olje. Legg over på kjøkkenpapir for å renne av.
- 2
Del kyllingfileten i skiver, krydre med salt og pepper og stek i baconfettet til gjennomstekt og gyllen. Sett til side.
- 3
Skjær soppen i kvarter og løken i skiver. Stek sopp og løk i samme panne med litt mer olje, med rosmarin, timian, salt og pepper. Stek til soppen er godt brunet og løken myk.
- 4
Ha passata (tomatsaus) og vin eller kraft i sopp og løk-blandingen. Kok opp og la småkoke i minst 5 minutter eller til sausen er tykk og kokt inn. Vend inn kylling og bacon.
- 5
Legg coc au vin-blandingen på en stor brødskive (eller to mindre). Del mozzarella i skiver og legg oppå. Topp med siste brødskive. Stek 10 minutter, til osten er smeltet og brødet gyllent. Del i to og server.
Flere fristende oppskrifter

