Grillet Jarlsberg-smørbrød med avokadosalat

Grillet Jarlsberg®-smørbrød med avokadosalat

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Er det fortsatt litt varme på grillen kan du lage deg noen deilige ostesmørbrød til kvelds. Dette er også topp lunsj på late sommerdager.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 skiver landbrød
1 ss TINE Meierismør
2 ts sennep
½ stk rødløk
2 stk skinkeskiver
4 stk tomatskiver
6 skiver Jarlsberg® Original

AVOKADOSALAT

4 dl bladsalat (småbladet)
2 stk avokadoer
½ stk sitron
½ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Smør skivene med smør og grill raskt på begge sider. Smør sennep på hver skive.
    2. Fordel skivet rødløk, skinke, tomat og ost på halvparten av skivene.
    3. Topp med brødskive og press godt sammen. Grill ostesmørbrødet på indirekte varme under lokk til osten er smeltet, ca. 4 minutter.
    4. Del avokado i biter og vend med salat. Drypp over sitronsaft, krydre med salt og pepper. Server til ostesmørbrød.
      Tips!

      Server avokadosalaten i avokadoskallene for ekstra fin presentasjon.

Tips!

Hvis du har brød som ikke kjennes så ferskt lenger men fortsatt er godt, er det perfekt å bruke til grillede sandwicher.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat