Håndkle og blad
Enkel eggesalat
(33)

Enkel eggesalat

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Perfekt pålegg som holder seg i kjøleskapet i flere dager. Egg-salat er deilig på brødskiva til frokost eller i en baguette til lunsj, og supert på koldtbordet.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

6 stkhardkokte egg
1 stilkstangselleri
2 stkvårløk
3 ssmajones
4 ssTINE Lettrømme 10 %
1 tssennep
½ tssalt
½ tspepper
1 ssgressløk
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Hardkok egg, ca. 10 minutter. Skrell og grovhakk egg.
      Blått hjerte
      Tips!

      Har du hardkokte egg til overs fra frokosten, er dette en perfekt måte å bruke dem opp på.

    2. 2. Finhakk selleri og vårløk. Rør sammen majones, lettrømme og sennep. Smak til med salt og pepper og vend inn egg og grønnsaker.
    3. Finhakk gressløk og vend inn. Server på godt brød.
Blått hjerte
Tips!

Eggesalat er godt tilbehør til både spekemat og røkelaks.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat