Enkel eggesalat

(1)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Perfekt pålegg som holder seg i kjøleskapet i flere dager. Egg-salat er deilig på brødskiva til frokost eller i en baguette til lunsj, og supert på koldtbordet.

Antall porsjoner

Ingredienser

6 stkhardkokte egg
1 stilkstangselleri
2 stkvårløk
3 ssmajones
4 ssTINE Lettrømme 10 %
1 tssennep
½ tssalt
½ tspepper
1 ssgressløk
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Hardkok egg, ca. 10 minutter. Skrell og grovhakk egg.

      Tips:

      Har du hardkokte egg til overs fra frokosten, er dette en perfekt måte å bruke dem opp på.

    2. 2. Finhakk selleri og vårløk. Rør sammen majones, lettrømme og sennep. Smak til med salt og pepper og vend inn egg og grønnsaker.
    3. Finhakk gressløk og vend inn. Server på godt brød.

Tips:

Eggesalat er godt tilbehør til både spekemat og røkelaks.

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar