Enkel eggesalat

Enkel eggesalat

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
Perfekt pålegg som holder seg i kjøleskapet i flere dager. Egg-salat er deilig på brødskiva til frokost eller i en baguette til lunsj, og supert på koldtbordet.

Antall porsjoner

Ingredienser

6 stk hardkokte egg
1 stilk stangselleri
2 stk vårløk
3 ss majones
4 ss TINE Lettrømme 10 %
1 ts sennep
½ ts salt
½ ts pepper
1 ss gressløk

Slik gjør du det

    1. Hardkok egg, ca. 10 minutter. Skrell og grovhakk egg.
      Tips!

      Har du hardkokte egg til overs fra frokosten, er dette en perfekt måte å bruke dem opp på.

    2. 2. Finhakk selleri og vårløk. Rør sammen majones, lettrømme og sennep. Smak til med salt og pepper og vend inn egg og grønnsaker.
    3. Finhakk gressløk og vend inn. Server på godt brød.
Tips!

Eggesalat er godt tilbehør til både spekemat og røkelaks.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat