Skip to main content

Enkel eggesalat

Enkel
25min

Perfekt pålegg som holder seg i kjøleskapet i flere dager. Egg-salat er deilig på brødskiva til frokost eller i en baguette til lunsj, og supert på koldtbordet.

3.9
(139)
Next ImageEnkel eggesalat

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

6 stk
hardkokte egg
1 stilk
stangselleri
2 stk
vårløk
3 ss
majones
1 ts
sennep
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
1 ss
gressløk

Fremgangsmåte

  1. Hardkok egg, ca. 10 minutter. Skrell og grovhakk egg.

    Tips

    Har du hardkokte egg til overs fra frokosten, er dette en perfekt måte å bruke dem opp på.

  2. Finhakk selleri og vårløk. Rør sammen majones, lettrømme og sennep. Smak til med salt og pepper og vend inn egg og grønnsaker.

  3. Finhakk gressløk og vend inn. Server på godt brød.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Eggesalat er godt tilbehør til både spekemat og røkelaks.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter