
Enkel eggesalat
Enkel•25 min min
Perfekt pålegg som holder seg i kjøleskapet i flere dager. Egg-salat er deilig på brødskiva til frokost eller i en baguette til lunsj, og supert på koldtbordet.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
6 stkhardkokte egg
-
1 stilkstangselleri
-
2 stkvårløk
-
3 ssmajones
-
4 ss
-
1 tssennep
-
½ tssalt
-
½ tspepper
-
1 ssgressløk
Slik gjør du det
-
1
Hardkok egg, ca. 10 minutter. Skrell og grovhakk egg.
Tips
Har du hardkokte egg til overs fra frokosten, er dette en perfekt måte å bruke dem opp på.
-
2
Finhakk selleri og vårløk. Rør sammen majones, lettrømme og sennep. Smak til med salt og pepper og vend inn egg og grønnsaker.
-
3
Finhakk gressløk og vend inn. Server på godt brød.