Tunfisksalat med egg
Enkel•30 min min
Et deilig pålegg som er godt å ha stående i kjøleskapet. Passer perfekt på brødskiva eller i en salat.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
3 stkegg
-
4 stkvårløk
-
1 dlgrovhakket sylteagurk
-
2 boksertunfisk
-
3 dl
-
1 dlmajones
-
1 tskarri
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
2 ssdill , grovhakket
-
2 ssgressløk
-
½ stklime
Slik gjør du det
-
1
Kok egg til hardkokt, ca. 12 minutter. Avkjøl, skrell og finhakk. Finsnitt vårløk og grovhakk sylteagurk. Bland med avrent tunfisk.
Tips
Tilsett gjerne kapers i tillegg til sylteagurk, eller litt av begge deler.
-
2
Rør sammen kesam, majones og karripulver og smak til med salt og pepper. Vend med tunfisken.
-
3
Finhakk gressløk og dill og rør inn. Smak til med limesaft og server til mørkt rugbrød.