Håndkle og blad
Tunfisksalat med egg
(3232)

Tunfisksalat med egg

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Et deilig pålegg som er godt å ha stående i kjøleskapet. Passer perfekt på brødskiva eller i en salat.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

3 stkegg
4 stkvårløk
1 dlgrovhakket sylteagurk
2 boksertunfisk
3 dlKesam® Original
1 dlmajones
1 tskarri
½ tssalt
¼ tspepper
2 ssdill, grovhakket
2 ssgressløk
½ stklime
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok egg til hardkokt, ca. 12 minutter. Avkjøl, skrell og finhakk. Finsnitt vårløk og grovhakk sylteagurk. Bland med avrent tunfisk.
      Blått hjerte
      Tips!

      Tilsett gjerne kapers i tillegg til sylteagurk, eller litt av begge deler.

    2. Rør sammen kesam, majones og karripulver og smak til med salt og pepper. Vend med tunfisken.
    3. Finhakk gressløk og dill og rør inn. Smak til med limesaft og server til mørkt rugbrød.
Blått hjerte
Tips!

Du kan også blande tunfisksalaten med friske grønnsaker og salat for et større måltid. Server brød ved siden av.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat