Tunfisksalat med egg

Tunfisksalat med egg

4
  • Enkel
  • 30 min
Et deilig pålegg som er godt å ha stående i kjøleskapet. Passer perfekt på brødskiva eller i en salat.

Ingredienser

3 stk egg
4 stk vårløk
1 dl grovhakket sylteagurk
2 bokser tunfisk
3 dl Kesam® Original
1 dl majones
1 ts karri
½ ts salt
¼ ts pepper
2 ss dill , grovhakket
2 ss gressløk
½ stk lime

Slik gjør du det

    1. Kok egg til hardkokt, ca. 12 minutter. Avkjøl, skrell og finhakk. Finsnitt vårløk og grovhakk sylteagurk. Bland med avrent tunfisk.
      Tips

      Tilsett gjerne kapers i tillegg til sylteagurk, eller litt av begge deler.

    2. Rør sammen kesam, majones og karripulver og smak til med salt og pepper. Vend med tunfisken.
    3. Finhakk gressløk og dill og rør inn. Smak til med limesaft og server til mørkt rugbrød.
Tips

Du kan også blande tunfisksalaten med friske grønnsaker og salat for et større måltid. Server brød ved siden av.

Kommentarer

  • Kine

    10 måneder siden
    Det med sylteagurk er jo fortsatt ikke oppdatert..

     (0)

    • Kine

      10 måneder siden
      jo det var det, men det går ikke an å slette kommentarer :-(

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat