Tunfisksalat med egg

Tunfisksalat med egg

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 30 min
Et deilig pålegg som er godt å ha stående i kjøleskapet. Passer perfekt på brødskiva eller i en salat.

Ingredienser

Antall porsjoner

3 stk egg
4 stk vårløk
1 dl grovhakket sylteagurk
2 bokser tunfisk
3 dl Kesam® Original
1 dl majones
1 ts karri
½ ts salt
¼ ts pepper
2 ss dill , grovhakket
2 ss gressløk
½ stk lime

Slik gjør du det

    1. Kok egg til hardkokt, ca. 12 minutter. Avkjøl, skrell og finhakk. Finsnitt vårløk og grovhakk sylteagurk. Bland med avrent tunfisk.
      Tips!

      Tilsett gjerne kapers i tillegg til sylteagurk, eller litt av begge deler.

    2. Rør sammen kesam, majones og karripulver og smak til med salt og pepper. Vend med tunfisken.
    3. Finhakk gressløk og dill og rør inn. Smak til med limesaft og server til mørkt rugbrød.
Tips!

Du kan også blande tunfisksalaten med friske grønnsaker og salat for et større måltid. Server brød ved siden av.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Nina

    2 år siden
    Hei, skal det være med sylteagurk eller ikke? Står ikke i oppskriften, men i forklaringen.

    Kommenter  (1)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig ansvarlig

      2 år siden
      Hei Nina, Beklager, her hadde en ingrediens falt ut. Du trenger 1 dl grovhakket sylteagurk. Jeg oppdaterer oppskriften med en gang. God sommer!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat