Skip to main content

Tunfisksalat med egg

Enkel
30min

Et deilig pålegg som er godt å ha stående i kjøleskapet. Passer perfekt på brødskiva eller i en salat.

3.8
(131)
Next ImageTunfisksalat med egg

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3 stk
egg
4 stk
vårløk
1 dl
grovhakket sylteagurk
2 boks
tunfisk
1 dl
majones
1 ts
karri
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
2 ss
dill, grovhakket
2 ss
gressløk
0.5 stk
lime

Fremgangsmåte

  1. Kok egg til hardkokt, ca. 12 minutter. Avkjøl, skrell og finhakk. Finsnitt vårløk og grovhakk sylteagurk. Bland med avrent tunfisk.

    Tips

    Tilsett gjerne kapers i tillegg til sylteagurk, eller litt av begge deler.

  2. Rør sammen kesam, majones og karripulver og smak til med salt og pepper. Vend med tunfisken.

  3. Finhakk gressløk og dill og rør inn. Smak til med limesaft og server til mørkt rugbrød.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan også blande tunfisksalaten med friske grønnsaker og salat for et større måltid. Server brød ved siden av.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter