Einebærsild med portvin

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Einebærsild med portvin er en spennende sild du kan lage til jul og ellers i året til koldtbord. Husk at den må trekke i minst 5 timer når den er ferdig.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 ¼ dleddik
1 ¾ dlvann
2 dlsukker
2 ssgrovknust einebær
5 stkkorn allehånde
½ dlportvin
3 stkkryddersildfileter

Slik gjør du det

    1. Kok opp eddik, vann, sukker, einebær og allehåndekorn. Avkjøles i kjelen. Tilsett portvin.
    2. Klipp eller skjær sildefiletene i pene biter og bland med laken.
    3. La trekke i minst 5 timer på et kjølig sted. Oppbevares kjølig.

Tips:

Server silden sammen med nybakt brød.

Kommentarer

  Legg til kommentar