Einebærsild med portvin

Einebærsild med portvin

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Einebærsild med portvin er en spennende sild du kan lage til jul og ellers i året til koldtbord. Husk at den må trekke i minst 5 timer når den er ferdig.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 ¼ dl eddik
1 ¾ dl vann
2 dl sukker
2 ss grovknust einebær
5 stk korn allehånde
½ dl portvin
3 stk kryddersildfileter

Slik gjør du det

    1. Kok opp eddik, vann, sukker, einebær og allehåndekorn. Avkjøles i kjelen. Tilsett portvin.
    2. Klipp eller skjær sildefiletene i pene biter og bland med laken.
    3. La trekke i minst 5 timer på et kjølig sted. Oppbevares kjølig.
Tips!

Server silden sammen med nybakt brød.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat