Croque monsieur petit

(10)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er en enkel variant av det klassiske ostesmørbrødet.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 skiverlandbrød
1 tsketchup
1 tssennep
4 skiverkokt skinke
½ koppTINE Revet Lettost 17% fett
1 ssTINE Meierismør
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Smør ketchup på en skive og sennep på en annen. Legg skinke og ost på den ene og legg den andre skiven på toppen, den påsmurte siden ned. Klem godt sammen.
    2. Varm en stekepanne til middels varm. Ha smør i pannen og stek ostesmørbrødet er gyllent på begge sider og osten har smeltet, gjerne under lokk for da smelter osten fortere.

      Tips:

      Bruk en stor stekespade når du skal snu ostesmørbrødet. Du kan også bruke et toastjern om du har. Da blir jobben enda enklere.

Tips:

Er du glad i grønnsaker kan du legge på f.eks. tomatskiver, avokado eller løk sammen med skinken.

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar