Croque monsieur petit

Croque monsieur petit

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Dette er en enkel variant av det klassiske ostesmørbrødet.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 skiver landbrød
1 ts ketchup
1 ts sennep
4 skiver kokt skinke
½ kopp TINE Revet Lettost 17% fett
1 ss TINE Meierismør

Slik gjør du det

    1. Smør ketchup på en skive og sennep på en annen. Legg skinke og ost på den ene og legg den andre skiven på toppen, den påsmurte siden ned. Klem godt sammen.
    2. Varm en stekepanne til middels varm. Ha smør i pannen og stek ostesmørbrødet er gyllent på begge sider og osten har smeltet, gjerne under lokk for da smelter osten fortere.
      Tips!

      Bruk en stor stekespade når du skal snu ostesmørbrødet. Du kan også bruke et toastjern om du har. Da blir jobben enda enklere.

Tips!

Er du glad i grønnsaker kan du legge på f.eks. tomatskiver, avokado eller løk sammen med skinken.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat