Croque monsieur med pepperoni

Croque monsieur med pepperoni

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Dette er en enkel variant av det klassiske ostesmørbrødet som er lett å lage. Her er det fylt med pizzasaus og pepperoni.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 skiver brød
2 ss pizzasaus
6 skiver pepperoni
½ kopp TINE Revet Ost Original
1 ss TINE Meierismør

Slik gjør du det

    1. Smør pizzasaus på begge skivene og fordel pepperoni og ost utover den ene. Legg den andre skiven på, med den påsmurte siden ned, og klem godt sammen.
    2. Varm et toastjern og stek ostesmørbrødet til gyllent og osten har smeltet.
      Tips!

      Har du ikke et toastjern kan du steke ostesmørbrødet i ovnen på 220 °C i ca. 8 minutter. Stek gjerne ostesmørbrødet i to deler, toppskiven for seg, for da smelter osten bedre.

Tips!

Er du glad i grønnsaker kan du legge på f.eks. tomatskiver, avokado eller løk sammen med pepperonien.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat