Croque monsieur med kylling og tomat

Croque monsieur med kylling og tomat

0
4
Enkel15 min
En vri på det klassiske ostesmørbrødet som gjør det til et perfekt mellommåltid eller kveldsmat.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 220 °C. Smør ketsjup på en skive, topp med skinke og legg på et stekebrett. Skjær tomat og løk i skiver og legg på skinken.

    Tips

    Bruk en skarp kniv når du skjærer tomat og løk, men pass godt på så du ikke kutter deg.

  2. 2

    Legg den andre skiven ved siden av og legg ost på begge. Stek øverst i ovnen i ca. 8 minutter eller til osten er smeltet.

  3. 3

    Server ostesmørbrødet med den siste skiven på toppen.

Tips

Dropper du grønnsakene får du en klassisk croque monsieur.

Del denne oppskriften: