Croque monsieur med kylling og tomat
Enkel•15 min min
En vri på det klassiske ostesmørbrødet som gjør det til et perfekt mellommåltid eller kveldsmat.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 skiverbrød
-
1 tsketchup
-
4 skiverkyllingpålegg
-
½ stktomat
-
¼ stkrødløk
-
½ kopp
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 220 °C. Smør ketsjup på en skive, topp med skinke og legg på et stekebrett. Skjær tomat og løk i skiver og legg på skinken.
Tips
Bruk en skarp kniv når du skjærer tomat og løk, men pass godt på så du ikke kutter deg.
-
2
Legg den andre skiven ved siden av og legg ost på begge. Stek øverst i ovnen i ca. 8 minutter eller til osten er smeltet.
-
3
Server ostesmørbrødet med den siste skiven på toppen.