Croque monsieur med kylling og tomat

Croque monsieur med kylling og tomat

0
  • Enkel
  • 15 min
En vri på det klassiske ostesmørbrødet som gjør det til et perfekt mellommåltid eller kveldsmat.

Ingredienser

2 skiver brød
1 ts ketchup
4 skiver kyllingpålegg
½ stk tomat
¼ stk rødløk
½ kopp TINE Revet Ost 4 oster

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 220 °C. Smør ketsjup på en skive, topp med skinke og legg på et stekebrett. Skjær tomat og løk i skiver og legg på skinken.
      Tips

      Bruk en skarp kniv når du skjærer tomat og løk, men pass godt på så du ikke kutter deg.

    2. Legg den andre skiven ved siden av og legg ost på begge. Stek øverst i ovnen i ca. 8 minutter eller til osten er smeltet.
    3. Server ostesmørbrødet med den siste skiven på toppen.
Tips

Dropper du grønnsakene får du en klassisk croque monsieur.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat