Croque monsieur med kylling og tomat

Croque monsieur med kylling og tomat

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
En vri på det klassiske ostesmørbrødet som gjør det til et perfekt mellommåltid eller kveldsmat.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 skiver brød
1 ts ketchup
4 skiver kyllingpålegg
½ stk tomat
¼ stk rødløk
½ kopp TINE Revet Ost 4 oster

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 220 °C. Smør ketsjup på en skive, topp med skinke og legg på et stekebrett. Skjær tomat og løk i skiver og legg på skinken.
      Tips!

      Bruk en skarp kniv når du skjærer tomat og løk, men pass godt på så du ikke kutter deg.

    2. Legg den andre skiven ved siden av og legg ost på begge. Stek øverst i ovnen i ca. 8 minutter eller til osten er smeltet.
    3. Server ostesmørbrødet med den siste skiven på toppen.
Tips!

Dropper du grønnsakene får du en klassisk croque monsieur.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat