Skip to main content

Cheezy Moose ostesmørbrød

Enkel
15min

Cheezy Moose er et helnorsk ostesmørbrød med spennende norske råvarer som elgpølse, einebær og timian kombinert med norske oster som Snøfrisk og Norvegia®. Dette er rett og slett et lite stykke Norge. Oppskriften er innsendt av Ruth Rørvik.

4.2
(17)
Next ImageCheezy Moose ostesmørbrød

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 skiver
steinovnsbakt brød
1 ss
TINE® Meierismør til steking
1 ss
olivenolje til steking
100 g
kjøttpølse gjerne elgpølse
1 ss
knuste einebær
0.5 stk
rødløk i skiver
3 stilk
fersk timian

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200°C.

  2. Stek brødskivene i grillpanne i en 50/50 blanding av smør og olivenolje til de får en fin gyllen farge. Dersom du foretrekker det kan skivene også ristes i brødrister, eller ristes under ovnsgrillen i 2-3 minutter.

  3. Smør Snøfrisk Naturell på begge brødskivene. Stek skiver av elgpølse i panne. Topp den ene brødskiven med stekt elgpølse, rødløk i skiver, einebær knust i morter og bladene på timianstilken. Legg på Norvegia® Ekstra Vellagret.

  4. Stek ostesmørbrødene i ovnen på 200°C i ca. 10 minutter eller til osten har smeltet. Bruk grillelementet det siste minuttet for å få en crispy overflate.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter