
Blings med grillede grønnsaker
Ciabatta med ost, grillede grønnsaker og urtemajones. Perfekt å servere til lunsj eller når du skal unne deg noe godt til kvelds.

Ingredienser
Antall porsjoner
Urtemajones:
Grillede grønnsaker:
Fremgangsmåte
- 1
Finhakk hvitløksfedd, timian, bladpersille og gressløk. Ha hvitløk, timian, bladpersille, gressløk, majones, kesam, sitronsaft og tabasco i en food processor og kjør til alt er blandet. Sett kaldt dersom det er en stund til du skal servere blingsen.
Grillede grønnsaker:
- 2
Kutt aubergine, paprika, rødløk og squash i store biter, så lik størrelse som mulig. Ha grønnsakene i en bolle og drypp over olje. Dryss på salt og nykvernet pepper.
Tips
Ha litt salt på squashen og auberginen, litt slik at de mister noe vann.
- 3
Grill alle grønnsakene på en grillpanne til de er møre og har fått et fint grillmønster.
Tilbehør:
- 4
Smør urtemajones på brødet. Legg på Norvegia i skiver og grillede grønnsaker, og gjerne noe timiankvister på toppen.
Tips
Grillede grønnsaker holder seg godt i olivenolje i kjøleskapet.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



