Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Blings med grillede grønnsaker

Enkel
15min

Ciabatta med ost, grillede grønnsaker og urtemajones. Perfekt å servere til lunsj eller når du skal unne deg noe godt til kvelds.

3.0
(2)
Next ImageBlings med grillede grønnsaker

Ingredienser

Antall porsjoner

Urtemajones:

1 stk
hvitløksfedd
2 ss
timian
2 ss
bladpersille
2 ss
gressløk
2 ss
majones
0.5 stk
sitron
0.25 ts
tabasco

Grillede grønnsaker:

1 stk
aubergine
2 stk
paprika, gjerne i ulike farger
1 stk
rødløk
1 stk
grønn squash
1 dl
olivenolje
0.25 ts
salt
0.5 ts
pepper

Tilbehør:

4 stk
ciabatta
150 g
0.5 dl
timian (kan sløyfes)

Fremgangsmåte

  1. Finhakk hvitløksfedd, timian, bladpersille og gressløk. Ha hvitløk, timian, bladpersille, gressløk, majones, kesam, sitronsaft og tabasco i en food processor og kjør til alt er blandet. Sett kaldt dersom det er en stund til du skal servere blingsen.

Grillede grønnsaker:

  1. Kutt aubergine, paprika, rødløk og squash i store biter, så lik størrelse som mulig. Ha grønnsakene i en bolle og drypp over olje. Dryss på salt og nykvernet pepper.

    Tips

    Ha litt salt på squashen og auberginen, litt slik at de mister noe vann.

  2. Grill alle grønnsakene på en grillpanne til de er møre og har fått et fint grillmønster.

Tilbehør:

  1. Smør urtemajones på brødet. Legg på Norvegia i skiver og grillede grønnsaker, og gjerne noe timiankvister på toppen.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Grillede grønnsaker holder seg godt i olivenolje i kjøleskapet.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter