Biff- og blåmuggsandwich med syltet rødløk

Biff- og blåmuggsandwich med syltet rødløk

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
I en travel hverdag er det ofte godt nok med en sandwich, og særlig hvis det er med biff, Norzola og syltet rødløk.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk rødløk , i tynne skiver
1 dl hvitvinseddik
1 dl vann
1 dl sukker
1 dl olivenolje
1 ss lime , presset
1 ts salt
1 ts sort pepper , kvernet
800 g indrefilet eller ytrefilet av storfe
2 ss TINE Meierismør
4 ss bagel eller annet bakverk
2 ss olivenolje
1 stk hjertesalat
1 dl ruccola
200 g Norzola

Slik gjør du det

    1. Ha rødløk, eddik, vann og sukker i en kjele. La det småkoke 10 minutter.
    2. Bland olje, lime, salt og pepper. Del kjøtt i tynne skiver og tilsett marinaden. La kjøttet marinere i 5-10 minutter.
    3. Smelt smør i en panne på høy varme. Brun biffene raskt på hver side, og etterstek i 2-3 minutter på lavere varme (medium).
    4. Del bagel i to, drypp over olivenolje og stek bunn og topp raskt i grill eller stekepanne. Ha på salatblader, biff og syltet rødløk. Skjær Norzola i tynne skiver og legg på toppen.
      Tips!

      Legg osten over kjøttet mot slutten av steketiden. Ha over lokk slik at den smelter over biffen.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat