Biff- og blåmuggsandwich med syltet rødløk

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

I en travel hverdag er det ofte godt nok med en sandwich, og særlig hvis det er med biff, Norzola og syltet rødløk.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stkrødløk, i tynne skiver
1 dlhvitvinseddik
1 dlvann
1 dlsukker
1 dlolivenolje
1 sslime, presset
1 tssalt
1 tssort pepper, kvernet
800 gindrefilet eller ytrefilet av storfe
2 ssTINE Meierismør
4 ssbagel eller annet bakverk
2 ssolivenolje
1 stkhjertesalat
1 dlruccola
200 gNorzola

Slik gjør du det

    1. Ha rødløk, eddik, vann og sukker i en kjele. La det småkoke 10 minutter.
    2. Bland olje, lime, salt og pepper. Del kjøtt i tynne skiver og tilsett marinaden. La kjøttet marinere i 5-10 minutter.
    3. Smelt smør i en panne på høy varme. Brun biffene raskt på hver side, og etterstek i 2-3 minutter på lavere varme (medium).
    4. Del bagel i to, drypp over olivenolje og stek bunn og topp raskt i grill eller stekepanne. Ha på salatblader, biff og syltet rødløk. Skjær Norzola i tynne skiver og legg på toppen.

      Tips:

      Legg osten over kjøttet mot slutten av steketiden. Ha over lokk slik at den smelter over biffen.

Kommentarer

  Legg til kommentar