Biff- og blåmuggsandwich med syltet rødløk

Biff- og blåmuggsandwich med syltet rødløk

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
I en travel hverdag er det ofte godt nok med en sandwich, og særlig hvis det er med biff, Norzola og syltet rødløk.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk rødløk , i tynne skiver
1 dl hvitvinseddik
1 dl vann
1 dl sukker
1 dl olivenolje
1 ss lime , presset
1 ts salt
1 ts sort pepper , kvernet
800 g indrefilet eller ytrefilet av storfe
2 ss TINE Meierismør
4 ss bagel eller annet bakverk
2 ss olivenolje
1 stk hjertesalat
1 dl ruccola
200 g Norzola

Slik gjør du det

    1. Ha rødløk, eddik, vann og sukker i en kjele. La det småkoke 10 minutter.
    2. Bland olje, lime, salt og pepper. Del kjøtt i tynne skiver og tilsett marinaden. La kjøttet marinere i 5-10 minutter.
    3. Smelt smør i en panne på høy varme. Brun biffene raskt på hver side, og etterstek i 2-3 minutter på lavere varme (medium).
    4. Del bagel i to, drypp over olivenolje og stek bunn og topp raskt i grill eller stekepanne. Ha på salatblader, biff og syltet rødløk. Skjær Norzola i tynne skiver og legg på toppen.
      Tips!

      Legg osten over kjøttet mot slutten av steketiden. Ha over lokk slik at den smelter over biffen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat