
Biff- og blåmuggsandwich med syltet rødløk
Enkel•25 min min
I en travel hverdag er det ofte godt nok med en sandwich, og særlig hvis det er med biff, Norzola og syltet rødløk.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 stkrødløk , i tynne skiver
-
1 dlhvitvinseddik
-
1 dlvann
-
1 dlsukker
-
1 dlolivenolje
-
1 sslime , presset
-
1 tssalt
-
1 tssort pepper , kvernet
-
800 gindrefilet eller ytrefilet av storfe
-
2 ss
-
4 ssbagel eller annet bakverk
-
2 ssolivenolje
-
1 stkhjertesalat
-
1 dlruccola
-
200 g
Slik gjør du det
-
1
Ha rødløk, eddik, vann og sukker i en kjele. La det småkoke 10 minutter.
-
2
Bland olje, lime, salt og pepper. Del kjøtt i tynne skiver og tilsett marinaden. La kjøttet marinere i 5-10 minutter.
-
3
Smelt smør i en panne på høy varme. Brun biffene raskt på hver side, og etterstek i 2-3 minutter på lavere varme (medium).
-
4
Del bagel i to, drypp over olivenolje og stek bunn og topp raskt i grill eller stekepanne. Ha på salatblader, biff og syltet rødløk. Skjær Norzola i tynne skiver og legg på toppen.
Tips
Legg osten over kjøttet mot slutten av steketiden. Ha over lokk slik at den smelter over biffen.