Biff- og blåmuggsandwich med syltet rødløk

Biff- og blåmuggsandwich med syltet rødløk

0
2
Enkel25 min
I en travel hverdag er det ofte godt nok med en sandwich, og særlig hvis det er med biff, Norzola og syltet rødløk.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 stk
    rødløk , i tynne skiver
  • 1 dl
    hvitvinseddik
  • 1 dl
    vann
  • 1 dl
    sukker
  • 1 dl
    olivenolje
  • 1 ss
    lime , presset
  • 1 ts
    salt
  • 1 ts
    sort pepper , kvernet
  • 800 g
    indrefilet eller ytrefilet av storfe
  • 2 ss
  • 4 ss
    bagel eller annet bakverk
  • 2 ss
    olivenolje
  • 1 stk
    hjertesalat
  • 1 dl
    ruccola
  • 200 g

Slik gjør du det

  1. 1

    Ha rødløk, eddik, vann og sukker i en kjele. La det småkoke 10 minutter.

  2. 2

    Bland olje, lime, salt og pepper. Del kjøtt i tynne skiver og tilsett marinaden. La kjøttet marinere i 5-10 minutter.

  3. 3

    Smelt smør i en panne på høy varme. Brun biffene raskt på hver side, og etterstek i 2-3 minutter på lavere varme (medium).

  4. 4

    Del bagel i to, drypp over olivenolje og stek bunn og topp raskt i grill eller stekepanne. Ha på salatblader, biff og syltet rødløk. Skjær Norzola i tynne skiver og legg på toppen.

    Tips

    Legg osten over kjøttet mot slutten av steketiden. Ha over lokk slik at den smelter over biffen.

Del denne oppskriften: