Skip to main content

Avokadotoast med rødkål og Cottage Cheese

Enkel
30min

Syltet rødkål og Cottage Cheese hever den populære avokadotoasten til nye høyder.

3.5
(11)
Next ImageAvokadotoast med rødkål og Cottage Cheese

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
lime
4 stk
avokado
1 ss
hakket frisk koriander
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
8 skiver
landbrød

SYLTET RØDKÅL

0.25 stk
rødkål
0.5 stk
rødløk
1 dl
eplesidereddik
1 ss
sukker
0.5 ts
salt
1 ss
syltet ingefær

TIL SERVERING

1 stk
hjertesalat
1 stk
eple
2 dl
spirer
0.5 dl
tørkede tranebær

Fremgangsmåte

  1. Skjær rødkål og rødløk i fine strimler, bland med eddik, sukker og salt. Finhakk syltet ingefær og bland inn. La trekke i minst 15 minutter, gjerne lenger.

  2. Press saften av lime. Skrell og mos avokado med gaffel, bland med hakket koriander, limesaft, salt og pepper.

    Tips

    Om du ønsker en "ryddigere" presentasjon, kan du skjære avokadokjøttet i smale skiver i stedet.

  3. Rist brød og del i to. Fordel avokadomos, avrent rødkålblanding og cottage cheese på halvparten av skivene. Topp med en brødskive, delt i to og legg halvdelene på toppen av hverandre til en kvadruppel toast.

  4. Riv hjertesalat i biter og del eple i skiver som deles i to. Vend med spirer og tørkede tranebær. Skvis over litt sitron og ha over noen dråper olivenolje. Server til avokadotoasten.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

For litt ekstra piff, kan du legge ost på toppen og gi toasten en kjapp runde under grillen før servering så den smelter.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter