Avokadotoast med rødkål og Cottage Cheese

Avokadotoast med rødkål og Cottage Cheese

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Syltet rødkål og Cottage Cheese hever den populære avokadotoasten til nye høyder.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk lime
4 stk avokado
1 ss hakket frisk koriander
½ ts salt
¼ ts pepper
8 skiver landbrød
8 ss TINE Cottage Cheese Original

SYLTET RØDKÅL

¼ stk rødkål
½ stk rødløk
1 dl eplesidereddik
1 ss sukker
½ ts salt
1 ss syltet ingefær

TIL SERVERING

1 stk hjertesalat
1 stk eple
2 dl spirer
½ dl tørkede tranebær

Slik gjør du det

    1. Skjær rødkål og rødløk i fine strimler, bland med eddik, sukker og salt. Finhakk syltet ingefær og bland inn. La trekke i minst 15 minutter, gjerne lenger.
    2. Press saften av lime. Skrell og mos avokado med gaffel, bland med hakket koriander, limesaft, salt og pepper.
      Tips!

      Om du ønsker en "ryddigere" presentasjon, kan du skjære avokadokjøttet i smale skiver i stedet.

    3. Rist brød og del i to. Fordel avokadomos, avrent rødkålblanding og cottage cheese på halvparten av skivene. Topp med en brødskive, delt i to og legg halvdelene på toppen av hverandre til en kvadruppel toast.
    4. Riv hjertesalat i biter og del eple i skiver som deles i to. Vend med spirer og tørkede tranebær. Skvis over litt sitron og ha over noen dråper olivenolje. Server til avokadotoasten.
Tips!

For litt ekstra piff, kan du legge ost på toppen og gi toasten en kjapp runde under grillen før servering så den smelter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat