Avokadotoast med rødkål og Cottage Cheese

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Syltet rødkål og Cottage Cheese hever den populære avokadotoasten til nye høyder.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stklime
4 stkavokado
1 sshakket frisk koriander
½ tssalt
¼ tspepper
8 skiverlandbrød
8 ssTINE Cottage Cheese Original

SYLTET RØDKÅL

¼ stkrødkål
½ stkrødløk
1 dleplesidereddik
1 sssukker
½ tssalt
1 sssyltet ingefær

TIL SERVERING

1 stkhjertesalat
1 stkeple
2 dlspirer
½ dltørkede tranebær

Slik gjør du det

    1. Skjær rødkål og rødløk i fine strimler, bland med eddik, sukker og salt. Finhakk syltet ingefær og bland inn. La trekke i minst 15 minutter, gjerne lenger.
    2. Press saften av lime. Skrell og mos avokado med gaffel, bland med hakket koriander, limesaft, salt og pepper.

      Tips:

      Om du ønsker en "ryddigere" presentasjon, kan du skjære avokadokjøttet i smale skiver i stedet.

    3. Rist brød og del i to. Fordel avokadomos, avrent rødkålblanding og cottage cheese på halvparten av skivene. Topp med en brødskive, delt i to og legg halvdelene på toppen av hverandre til en kvadruppel toast.
    4. Riv hjertesalat i biter og del eple i skiver som deles i to. Vend med spirer og tørkede tranebær. Skvis over litt sitron og ha over noen dråper olivenolje. Server til avokadotoasten.

Tips:

For litt ekstra piff, kan du legge ost på toppen og gi toasten en kjapp runde under grillen før servering så den smelter.

Kommentarer

  Legg til kommentar