
Avokadotoast med rødkål og Cottage Cheese
Enkel•30 min min
Syltet rødkål og Cottage Cheese hever den populære avokadotoasten til nye høyder.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stklime
-
4 stkavokado
-
1 sshakket frisk koriander
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
8 skiverlandbrød
-
8 ss
SYLTET RØDKÅL
-
¼ stkrødkål
-
½ stkrødløk
-
1 dleplesidereddik
-
1 sssukker
-
½ tssalt
-
1 sssyltet ingefær
TIL SERVERING
-
1 stkhjertesalat
-
1 stkeple
-
2 dlspirer
-
½ dltørkede tranebær
Slik gjør du det
-
1
Skjær rødkål og rødløk i fine strimler, bland med eddik, sukker og salt. Finhakk syltet ingefær og bland inn. La trekke i minst 15 minutter, gjerne lenger.
-
2
Press saften av lime. Skrell og mos avokado med gaffel, bland med hakket koriander, limesaft, salt og pepper.
Tips
Om du ønsker en "ryddigere" presentasjon, kan du skjære avokadokjøttet i smale skiver i stedet.
-
3
Rist brød og del i to. Fordel avokadomos, avrent rødkålblanding og cottage cheese på halvparten av skivene. Topp med en brødskive, delt i to og legg halvdelene på toppen av hverandre til en kvadruppel toast.
-
4
Riv hjertesalat i biter og del eple i skiver som deles i to. Vend med spirer og tørkede tranebær. Skvis over litt sitron og ha over noen dråper olivenolje. Server til avokadotoasten.