Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Tunfisksalat med egg og rømmedressing

Enkel
15min

Tunfisksalat er en klassiker og en god hverdagsmiddag. Dette er en variant av den franske Salad Nicoise hvor vinaigretten er byttet ut med en fyldig rømmedressing.

3.8
(32)
Tunfisksalat med egg og rømmedressing

Ingredienser

4 stk
egg
300 g
aspargesbønne
400 g
hermetisk tunfisk i vann
2 stilk
stangselleri, i tynne skiver
16 stk
cherrytomat, delt i to
4 dl
sorte oliven, f.eks Kalamata oliven

Rømmedressing:

½ stk
hvitløksfedd
4 ss
olivenolje
2 ss
sitronsaft
2 ss
Dijonsennep
½ ts
salt
¼ ts
pepper

Slik gjør du

  1. Tips

    Ønsker du en kremet eggeplomme, kan du ta ut eggene 1-2 minutter før.

Tips

Det er bare å droppe hvitløk i dressingen hvis det ikke er en favoritt. Du kan også tilsette frisk urter om du har, f.eks. hakket bladpersille, timian eller gressløk.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter